ŽENA GA OSTAVILA SA TROJE DECE! Teška sudbina kuvara Saše Mišića ostavila u ŠOKU sve: ODGAJAO IH JE, A ONDA IH JE CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ODUZEO!

Autor:

Zabava

28.12.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuvara Sašu Mišića žena je ostavila sa troje dece, a onda su mu svi oduzeti.

ŽENA GA OSTAVILA SA TROJE DECE! Teška sudbina kuvara Saše Mišića ostavila u ŠOKU sve: ODGAJAO IH JE, A ONDA IH JE CENTAR ZA SOCIJALNI RAD ODUZEO!

Foto: Instagram printscreen

''Pakleni kuvar'' Saša Mišić postao je popularan kao voditelj emisije ''Paklena kuhinja'', a po prestanku prikazivanja iste, prestao je da se pojavljuje u medijima.

 

 

Naime, obrt u njegovom životu dogodio se 2011.godine kada ga je napustila supruga sa troje male dece, a njegova ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti.

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije. Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša, prenosi "Hello", i dodao da uz pomoć dadilje, odgaja dve devojčice i dečaka.

 

 

Mišić je tada verovao da će se stvari popraviti i da će se supruga ipak vratiti, ali tri godine kasnije Centar za socijalni rad je Saši oduzeo decu i starateljstvo je pripalo njihovoj majci Katarini Grujning.

- Budite uvereni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad pribavljeni od gospođe Katrin, ali i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji - poručila je advokatica bivše gospođe Mišić, koja je tvrdila da je Saša „povredio njen i telesni i duševni integritet njihove dece", a Mišić je na ovo odgovorio u vidu protesta ispred Vaznesenjske crkve'', zahtevajući da mu se desa vrate.

 

 

- To je taj slovenski deo duše koji proradi kad se načini velika nepravda. Okupili smo se da se pomolimo i da javnosti pošaljemo pravu sliku - kazao je tom prilikom.

Saša Mišić se povukao iz javnosti i, kako prenose mediji, u međuvremenu dobio još petoro dece sa ženom čiji identitet nije poznat javnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading