CECA RAŽNATOVIĆ OTKRIVA KOGA ĆE POLJUBITI U PONOĆ: Pevačica se prisetila uspomena sa Bogdanom i Željkom, a OVU BOL nikad neće odbolovati! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

31.12.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji intervju sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović otkriva koga će poljubiti u ponoć, a i sa kime će provesti doček Nove godine.

CECA RAŽNATOVIĆ OTKRIVA KOGA ĆE POLJUBITI U PONOĆ: Pevačica se prisetila uspomena sa Bogdanom i Željkom, a OVU BOL nikad neće odbolovati! (FOTO)

Foto: e-Stock

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u novogodišnjem intervju za Republika.rs otkrila je koga će poljubiti u ponoć u novogodišnjoj noći, ali i podelila sa nama koji je njen najveći gubitak i dobitak tokom 2021. godine. 

 

Koliko je bila teška godina za nama za Vas i šta je ono što Vam je donela, a šta oduzela?

- Godina je bila specifična, još se nismo oporavili od pandemije. Iako se sve nekako vraća u normalni tok, to ide dosta sporo. Godinu je obeležilo mnogo toga lepog, vreme sa mojim unukom Željko, mojim partnerom, porodicom i brojne uspomene... Najveći gubitak i nedoknadiv je odlazak žene koja je zajedno sa mnom stvarala moju karijeru, a to je Marina Tucaković. Ogromna praznina i bol je u mom srcu zbog njenog odlaska. Nekako verovala sam da će dobiti bitku, ali nažalost bolest je bila jača. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Koje želje imate za sledeću godinu, ako izuzmemo standardne da nema korone, puno zdravlja i sreće, nešto onako baš lično?

- Poslovno mi je želja da konačno uradim album. Znate, hiperproduckija je napravila ozbiljan problem, jer nemoguće je napraviti veliki hit koji će ostaviti trag. Ne želim da snimam pošto poto pesme da bih snimila, uvek se vodim time da moram da ima dobre i kvalitetne pesme. Nakon toga bih volela da dođe Ušće 3. Privatno da sve ljude koje volim budu dobro i da nemaju nikakvih problema koji će ih mučiti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Koga ćete poljubiti u novogodišnjoj noći?

- Sve ljude sa kojima budem dočekala Novu godinu. Prošle godine sam sa desetak ljudi dočekala Novu godinu i sjajno smo se proveli. Najverovatnije ću to ponoviti i ove godine, a onda je normlano da ću svima čestitati Novu godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Da li ste kao mali verovali u Deda Mraza i da li ste mu pisali pisma?

- Nisam, odmah su mi objasnili kako stoje stvari sa Deda Mrazom (smeh).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading