PRODAT BRIJAČ SANJE VUČIĆ ZA OGROMNU SUMU NOVCA: Kupac PREMAŠIO početnu CIFRU!

Autor:

Zabava

27.12.2021

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je odjeknula vest da se brijač Sanje Vučić prodaje za 40.000 dinara na aukciji, a danas je brijač zvanično i prodat.

PRODAT BRIJAČ SANJE VUČIĆ ZA OGROMNU SUMU NOVCA: Kupac PREMAŠIO početnu CIFRU!

Foto: instagram.com/sanjalilwolf

Na sajtu koji se bavi prodajom stvari pojavio se oglas da se prodaje brijač Sanje Vučić, članice grupe "Hurricane" u početnom iznosu od 40.000 dinara.

 

 

Filip Reljić, tatu majstor, je za samo nekoliko dana uspeo da proda ovaj brijač u vrednosti od čak 55.000 dinara, a novac će dati u humanitarne svrhe.

Snimali smo emisiju. Uvek dolazi neko ko je poznat. Sanja je došla drugi put. Sve je počelo kao šala - Hajde da prodamo brijač Sanje Vučić. Ko zna, možda prođe. Ona kaže "ajde, ajde, pošto je ona nenormalna isto kao i ja" - rekao je Filip za "Kurir", dok je Sanja bila uzbuđena zbog akcije koju su sproveli.

 

 

Sve pare idu u humanitarne svrhe. Ko god kupi i plati to, ide sa nama na piće. Rekla sam baš bi bila fora da se da na aukciju. Srećnom kupcu ću da posvetim ceo dan. Idemo na večeru, u skakaonicu, na sladoled - rekla je Sanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading