NAPADALI SU GA DA JE ALBANAC, A SADA JE STAVIO TAČKU NA SVE: Relja Popović progovorio o svom POREKLU i o najvećoj RANI!

Autor:

Zabava

27.12.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović neretko u javnosti priča o svojoj porodici, a sada je rešio da otkrije ko mu je pravi otac i čime se bavio.

NAPADALI SU GA DA JE ALBANAC, A SADA JE STAVIO TAČKU NA SVE: Relja Popović progovorio o svom POREKLU i o najvećoj RANI!

Foto: youtube.com/TV Prva

Relja Popović krije svoj privatni život kao zmija noge i poznat je po tome da retko u javnosti priča o svojoj porodici. 

Relja je gostovao na IDJTV-u i tim povodom je rešio da progovori o svojoj majci Zoji Begoli. Naime, njegova majka je bila ikona Narodnog pozorišta u Beogradu i balerina. Iako je Zojin poslednji brak bio sa Farukom Begolijem, mnogi su mislili da je upravo on Reljin otac, ali sada je reper rešio da stavi tačku na te navode.

- Pisali su da je Faruk Begoli moj otac, što nije. Prosto, i ja bih se tako prezivao, ako mi se majka već preziva Begoli i ako mi je otac Begoli, jako teško bi bilo da ja budem Popović. Pokušavali su čak da naprave razne konstrukcije kako pokušavam da sakrijem svoje albansko poreklo. Čak i da sam Albanac, ili odakle god, ja ne bih pokušavao da sakrijem svoje poreklo. Imam podjednaku ljubav prema svim narodima i prema svim dobrim ljudima i podjednako ignorišem sve loše ljude - započeo je Relja priču ,pa je istakao da je njegov otac Srđan Popović, nekadašnji sportski novinar, prenosi Kurir.rs.

- Moj otac je bio sportski novinar, najveći deo svog života je proveo u listu "Večernje novosti", gde je i moj ujak, mamin brat, radio. Bio je veliki navijač Partizana - rekao je on i otkrio da je od oca nasledio ljubav prema pomenutom klubu.

- Zadnju noć života je proveo sa igračima Partizana, a ja i danas nastavljam tu neku tradiciju. Sport i Partizan su obeležili njegov život na jedan način, dok sam ja na fakultetu isto studirao novinarstvo, voleo sam da pišem i dotakao to nešto što je bio moj otac, potpuno nesvestan da se to dešava. Nekako smo se susreli, bez da se susretnemo.

Srđan je nažalost preminuo kada je Relja imao samo godinu i po dana, i pevač ne krije da mu je to rana koju će nositi ceo život

- Mama mi je rekla da sam na nekoj od sahrana, kada je našem drugu umro tata, pitao: ,,Kome je gore?" Tom našem drugu, koji je izgubio tatu sa 15 godina ili meni, koji sam izgubio tatu sa godinu i po dana. Vrlo je teško odgovoriti na to pitanje. Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim svog oca, da je to sigurno jedna rana, koju nosim ceo život - zaključio je Popović u emisiji ,,Balkanskom ulicom".

- Važno je ime u svetu baleta i u svetu umetnosti je bila jako posvećena tom pozivu, dok je bila balerina, a kasnije i predavač. Ja svoju majku ne mogu da gledam nikada kroz profesiju. Ona je važno ime, ali za mene na neki drugi način, tačnije kao majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Jocko

27.12.2021 17:55

Znači pola je Albanac. To nije ni rekao. Majka mu je Albanka. Šteta što se stidi svog porekla

Odgovori 1 43
Pismenost @jocko

28.12.2021 09:53

@Jocko - Pre nego sto nesto kazes prvo proveri da li su ti tvrdnje tacne. Majka mu je Zoja Djokovic (udata Begoli). Ali valjda to i nje tvoj problem, nas narod voli da lupa kao Maksim po diviziji, a da pri tom rako malo zna.

Odgovori 10 4
djole

28.12.2021 09:54

@Jocko - zoja begoli nije bia albanka. devojacko prezime joj je djokovic.

Svetlana

28.12.2021 10:31

@Jocko - Hmmm..Ne pise nigde da je Zoja Begoli Albanka, vec da je bila udata za Faruka Begolija...Pre zaključka pažljivije čitaj.. A na kraju koga je briga, Relja je top u svemu sto radi i to je najvaznije.

Odgovori 10 1