MI SE STVARNO RASPADAMO: Uraganke ZABRINULE naciju izjavom, pa se dotakle i Marije Šerifović!

Autor:

Zabava

24.12.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke su potresle naciju kada su objavile svoj prvi singl, a nakon više meseci priča o raspadu grupe, pevačice su rešila da napokon obelodane istinu.

MI SE STVARNO RASPADAMO: Uraganke ZABRINULE naciju izjavom, pa se dotakle i Marije Šerifović!

Foto: Republika.rs

 Grupa Harikejn napravila je promociju povodom svojih novih pesama, a tom prilikom su pevačice odgovarale na brojna pitanja o svom privatnom životu.

Već mesecima bruji priča da se grupa raspada i da su devojkama honorari 300 evra, a sada su pevačice otkrile šta je prava istina.

Republika

Foto: Republika.rs

Uraganke

- Ja ne znam ko je to pisao iskreno, to je ono što smo mi objavile na našem oficijelnom profilu, mi se stvarno raspadamo. Ali raspadamo se od posla. Stalno izbacujemo nove projekte, o raspadu grupe ni reči - rekla je Ksenija.

Iako su sve tri pevačice različite po karakternim osobinama, sada otkrivaju da li često ulaze u sukobe zbog različitog mišljenja.

- Generalno u svakom kolektivu postoje sukobi, to je nešto najnormalniije. Ali sve tri imamo isti cilj i za njega radimo, to je nešto najlepše na svetu, ne postoji bolji posao od ovoga. Svaka od nas ima neki zaje*an karakter. Ali naučile smo kako koja sa kojom - kaže Ksenija.

Republika

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Uraganke

- Svaka od nas je temperamentna, samo što neki kompromis mora da se nađe. I poenta je da budemo različite - dodaje Ivana.

Marija Šerifović je nedavno izjavila da joj se ne sviđa jedna njihova pesma, a pevačice su ovako odreagovale. 

- Sigurno je da joj se nešto nekad neće svideti i ne treba zato što smo mi dobre da joj se nešto svidi. Super, neka kaže, mi volimo i pozitivne i negativne kritike da možemo da rastemo na najbolji mogući način - kaže Sanja.

- Ona nam je pre svega prijatelj, tako da... Samo neka bude iskrena - završava Ksenija. 

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading