VAŽNA INFORMACIJA ZA INVESTITORE: Raspisan tender za radove u naselju Padina na Zvezdari

Autor: Republika

Vesti

24.12.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd raspisao je tender za izgradnju saobraćajnica kao i kišne i fekalne kanalizacije u Ulici Milošev kladenac, na području naselja Padina na Zvezdari, objavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

VAŽNA INFORMACIJA ZA INVESTITORE: Raspisan tender za radove u naselju Padina na Zvezdari

Foto: Grad Beograd

Procenjena vrednost radova je 66 miliona dinara, a ponuđači mogu da podnesu prijave do 24. januara, naveo je Vesić na Fejsbuk profilu i dodao da je konkursnom dokumentacijom predviđeno da rok za izvođenje radova ne može biti duži od 120 dana.

- Radi komunalnog opremanja građevinskog zemljišta za potrebe stavljanja u funkciju planiranih objekata u ovom delu naselja Padina izgradiće se 230 metara saobraćajnica, u okviru kojih se postavlja oko 250 metara vodovoda i 435 metara kišne i fekalne kanalizacije - precizirao je Vesić.

Kako bi kišne i upotrebljene vode bile odvođene do postojećih kolektora duž Ulice Milošev kladenac biće izgrađeno još 343 metra kanalizacije, naveo je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading