MANIJACI SNIMALI DEVOJKE I ŽENE U TOALETU BEOGRADSKOG TRŽNOG CENTRA! Kad ih je jedna od njih uočila, pogledajte kakav je LOM nastao! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa mladića snimala je devojke i žene u toaletu jednog tržnog centra u Beogradu, a nimalo prijatan incident po žrtve ovih bahatih momaka, završio se intervencijom, najpre obezbeđenja a potom i policije.

MANIJACI SNIMALI DEVOJKE I ŽENE U TOALETU BEOGRADSKOG TRŽNOG CENTRA! Kad ih je jedna od njih uočila, pogledajte kakav je LOM nastao! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Kako se može videti na snimku koji kruži društvenom mrežom "TikTok", ovi voajeri su ušli u jedan od praznih WC i odatle kamerom mobilnog telefona, koga su podigli, snimali devojke i žene u susednim toaletima.

Kad ih je jedna devojka primetila nastao je pravi lom, a najgore od svega je što su se ovi manijaci, svom poduhvatu smejali i u njemu očigledno nisu videli ništa loše.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima ispod teksta:

 

 

 

@mlm.apf

Reply to @bratmoiii like za part 4 kad dodje policija ♬ original sound - AF

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading