REPERKA ŠPIJUNIRALA KOKIĆEVU: Ana nije ni znala da je UHODE, otkriveno usred emisije!

Autor:

Zabava

23.12.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperka Mimi Mercedez kao devojčica špijunirala je Anu Kokić sa drugaricama.

REPERKA ŠPIJUNIRALA KOKIĆEVU: Ana nije ni znala da je UHODE, otkriveno usred emisije!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Milena Janković poznatija kao Mimi Mercedez jedna je od trenutno najpopularnijih reperki na našoj javnoj sceni, a tokom gostovanja u emisiji "Amidži Šou" ispričala je da joj je pevačica Ana Kokić svojevremeno bila muzički uzor.

Reperka je priznala da je Anu slušala još kao devojčica, a jednom prilikom je sa drugaricama koje su živele u istom kraju kao i Kokićeva išla da špijunira pevačicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

Međutim, iako je bila uporna, Mimi kaže da Anu ipak nikad nije imala prilike da vidi, dok su njene drugarice tvrdile da su sretale Kokićevu po kraju.

- Eto kakva slučajnost, a moja ćerka sada sluša tvoju muziku - rekla je Ana u gore pomenutoj emisiji, na šta je reperka dodala da joj je veoma drago zbog toga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mimi (@mimimercedez)

 

Podsetimo, Ana je svoju muzičku karijeru započela 1999. godine pevajući u grupi "Energija". Ubrzo je postala jako popularna, a za njene nastupe uvek se tražila karta više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading