NOVAK MNOGO PATI, UTUČEN JE: RAZILAZE se Đokovići po pitanju porodice, a GLAVNI RAZLOG JE TREĆE DETE!

Autor:

Zabava

22.12.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i njegova supruga Jelena, kako pišu mediji, trenutno se razilaze, kada su planovi o trećem detetu u pitanju.

NOVAK MNOGO PATI, UTUČEN JE: RAZILAZE se Đokovići po pitanju porodice, a GLAVNI RAZLOG JE TREĆE DETE!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena roditelji su dvoje dece, ali kada je o trećem detetu reč njihove želje se mimoilaze.

Naime, kako pišu domaći mediji, bračni par Đoković trenutno se razilazi, kada su planovi o trećem detetu u pitanju. Dok Novak izuzetno želi da se ponovo ostvari u ulozi oca, njegovu suprugu sputavaju strahovi.

 

 

Novak izuzetno želi da bude otac troje ili više dece, dok Jelena za to nije spremna i strahuje da je nedovoljno posvećena Stefanu i Tari. Zbog ovakvog mimoilaženja u željama, Novak je posebno tužan:

- Novak mnogo pati, nekako je utučen zbog tog trećeg deteta. Želi da on i Jelena imaju bar troje, ali se ona plaši - kaže izvor za "Scandal" i dodaje:

 

 

- I njemu je objasnila, a i javno je govorila o tome da se u njoj javio strah da nije dovoljno posvećena deci, jer je on često odsutan, pa sve zavisi od nje. Međutim, Nole se sada sa tim ne slaže, jer nije više toliko strastven igrač, sada mu je ipak porodica na prvom mestu i spreman je da s njom vodi brigu o deci, rame uz rame. Jelena pak smatra da to ne može tek tako i prosto mu je stavila do znanja da nije spremna da ima više od dvoje dece. Tu se sva priča i završila - priča izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (26)

Loading
Željko

22.12.2021 16:00

Ako ona neće tri druge hoće i četri.

Odgovori 64 54
Idi bogati...

22.12.2021 16:13

O kakav sočan poljubac. Kod mene bi u šali rekli "Ljubi svinja magare".

Odgovori 46 52
Vlada

22.12.2021 16:27

Ako nećeš ti, hoće druge tri.

Odgovori 55 50
Ddt

22.12.2021 17:44

Pa promeni zenu o reseno. Ova je sva punq strahova

Odgovori 64 59