LEPA BRENA PROGOVORILA O PROBLEMIMA SA BOBOM: Naši problemi su bili vezani za raspad Jugoslavije, da ne spominjem Stefanovu otmicu(VIDEO)

Autor:

Zabava

22.12.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena priznaje da je večiti optimista, da je uz supruga Bobu Živojinovića na pravi put izvela decu i da sada uživa u danima spokoja.

LEPA BRENA PROGOVORILA O PROBLEMIMA SA BOBOM: Naši problemi su bili vezani za raspad Jugoslavije, da ne spominjem Stefanovu otmicu(VIDEO)

Foto: Republika.rs

- Umorila sam se od odmora. Čak sam i četkicama popravljala, farbala, više nisam znala šta ću sa samom sobom. Promenila sam način ishrane. Posvetila sam se zdravoj ishrani. Osmislila sam jedan novi posao kojim ču se baviti. Imaćemo jednu konferenciju za štampu, objasniću vam šta je to. To je nešto što je vezano za žene - rekla je Lepa Brena.

Brena je objasnila i kako je počela da se hrani.

- Što više hrane na vodi i povrća.Što manje torti i kolača - rekla je ona.

Nedavno je proslavila 30 godina braka sa Bobom Živojinovićem.

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena

 

- Moram da kažem da odajem počast svim ženama i devojkama na Balkanu. Mi moramo da budemo 10 puta više tolerantnije od žena i devojaka u Evropi. To je za aplauz. Naši problemi su bili vezani za raspad Jugoslavije, da ne spominjem Stefanovu otmicu. Mi sa našom decom smo u fantastičnim odnosima, nemojte u to sumnjati - rekla je ona.

A kada je reč o otmici njenog sina, Brena nije želela mnogo da komentariše na tu temu:

- Ja ne bih, molim vas ovo je jedan novogodišnji intervju, ne bih da pričam o tome, to je tema iz 2000 godine. Izvinite molim vas - rekla je Brena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Drago

22.12.2021 16:04

Ona jeste poznata ali je prvo majka,pa kad je stalno podsećate na traumu koju je kao majka doživela, pustite tiraž bar kad su ovako teške stvari u pitanju pa još za novu godinu, sramota

MILICA

23.12.2021 11:44

JOJJJJ KAVA JE , UZAS......