LEPA BRENA PRETUKLA ŠABANA ŠAULIĆA: Isplivala ŠOKANTNA istina o pevačici, ubila Boga u kolegi! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

10.12.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otkrivena tajna koju do sad niko nije znao o Lepoj Breni i Šabanu Šauliću.

LEPA BRENA PRETUKLA ŠABANA ŠAULIĆA: Isplivala ŠOKANTNA istina o pevačici, ubila Boga u kolegi! (FOTO)

e-stock/M. JOŠIDA

Klub "Duga" bilo je najpoznatije mesto za provod osamdesetih godina. Cela estrada, sportisti, političari, ali i mangupi kako iz naše zemlje tako i iz sveta okupljali su se na najpopularnijem mestu u tadašnjoj Jugoslaviji koje je držao Vlada Perović, bivši muž Lepe Lukić.

Radno vreme bilo je neograničeno. Vrata kluba su se zatvarala tek onda kada i poslednji gost izađe. Neretko je to bilo i po danu. Ovaj lokal nalazio se u podrumu, bio je uređen u masivnom drvetu, kako je tada bila moda, sa brojnim separeima. Glavno obeležje kluba bile su male mesingane pločice na kojima je pisalo ko je od tadašnjih poznatih osoba tu obično voleo da sedi. Neugledna vrata prizemne kuće na uglu ulica Sredačke i Niške na Vračaru kriju mnoge tajne, a jednu od njih je posle skoro 40 godina otkrio upravo vlasnik "Duge" Vlada Perović.

youtube.com/Goli Zivot TV Happy

Vlada Perović

 

Jedna od anegdota o kojima se nije javno govorilo je i kako je Lepa Brena "prebila" svog kolegu i prijatelja, sada pokojnog Šabana Šaulića.

- To se dogodilo 1982. ili 1983. godine. Brena i Šaban su tada dolazili svako veče, bili su mladi, imali su 20 i nešto godina. Te večeri je s njima bio i Minimaks. Inače smo se okupljali svako veče oko ponoći i ostajali do šest ujutru - priča Perović i nastavlja da se priseća:

Printscreen

Lepa Brena

 

- Kod mene su dolazili i bokseri Mate Parlov i Dragan Vujković, koji je isto bio šampion sveta u boksu. On je imao te svoje rukavice s kojima je boksovao u finalu Svetskog prvenstva sa Stivensonom. Meni ih je ostavio. A Mate je voleo da peva skadarlijske pesme, sećam se da je pevao "Ima dana kada ne znam šta da radim", pa je pio vino, špricere, najviše je voleo da dolazi u "Dugu". Do ujutru je ostajao - kaže Vlada i otkriva kako je došlo do Breninog bokserskog meča sa Šabanom:

- Brena je bila lafčina velika i drug, duhovita devojka, pravi mangup. Svi smo voleli da se družimo s njom i stalno je dolazila dok se nije udala. I te bokserske rukavice su ostale u "Dugi" i jednom prilikom Minimaks kaže njoj i Šabanu: "Ajde vas dvoje, da vidimo ko je bolji pevač na estradi, ko je popularniji, šta, kako." Znalo se da je bolji pevač Šaban, ali ko je popularniji. "Ajde vas dvoje da odmerite snage u boksu, imate dve rukavice od šampiona i idite na podijum."

instagram.com/sabansaulic_official

Šaban Šaulić

 

- Šaulić je popio malo, pa smo mu navukli tu rukavicu, a Minimaks je stao na sredinu. Oni su tu krenuli da boksuju, Šaban se uhvatio za glavu. Tu je bilo 100 ljudi kao publika, oni su se svi hvatali za glavu od smeha. Brena udara, ne prestaje, zakačila ga je rukom tako da mu se perika, koju je u to vreme nosio, iskrivila. Šaban je odmah tražio da se stane, rekao je da mu je otišla kosa, pa je prekinuo meč da ne bi ostao bez perike. To se nikad nije desilo u svetu, da takve dve zvezde boksuju, a mi tu kamerama snimamo, ma to je bio haos - završio je Perović.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading