MILICA PAVLOVIĆ OTKILA TAJNU LEPOG IZGLEDA: Pevačica se obratila JAPANCIMA za pomoć!

Autor:

Zabava

21.12.2021

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović redovno kači golišave slike pa smo tako često u prilici da vidimo kako brutalno izgleda, a sada je otkrila kojoj dijeti se okrenula da bi dovela telo do savršenstva.

MILICA PAVLOVIĆ OTKILA TAJNU LEPOG IZGLEDA: Pevačica se obratila JAPANCIMA za pomoć!

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a sada je otkriveno na koji način je dovela telo do savršenstva.

Milica je nedavno priznala da se okrenula japanskoj dijeti koja je već godinama jako popularna, a takođe je izjavila da je pre početka dijete morala da se konsultuje sa stručnjacima, piše Kurir.rs.

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona za "Story".

Japansku jutarnju bananu dijetu osmislila je farmaceutkinja Sumiko Vatanabe za svog supruga Hitošija kome je pošlo za rukom da uz ovaj režim srmša gotovo 17 kilograma. Dijeta je postala popularna kada je Hitoši pisao o njoj na Miki, japanskoj društvenoj mreži, a njenoj slavi doprinelo je i gostovanje jedne pevačice na televiziji koja je tom prilikom otkrila da je smršala 15 kilograma za šest nedelja.

Ovakav tip ishrane ima puno prednosti, a reč je pre svega o fleksibilnosti i jednostavnosti. Osnovna zamisao je da se za doručak uvek jedu banane uz čašu vode na sobnoj temperaturi. Ako ne volite banane, moguće je da izaberete čak i drugo voće, ali to mora biti samo jedna vrsta voća. Takođe ne sme se jesti posle 20 časova, a savetuje se i izbacivanje mlečnih proizvoda i slatkiša iz ishrane. Vatanabe insistira i na dobrom i kvalitetnom snu, te savetuje da se dok ste na ovoj dijeti ne leže posle ponoći. Imajte na umu i da poslednji obrok treba da bude najmanje 4 sata pre spavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading