SAŠA VIDIĆ ISPROZIVAO NAŠU POZNATU PEVAČICU: Izgleda kao da je sa ALIEKSPRESA!

Autor:

Zabava

19.12.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vidić je rešio da napravi još jedan estradni rat, nakon što je javno nazvao pevačicinu modnu kolekciju kineskom.

SAŠA VIDIĆ ISPROZIVAO NAŠU POZNATU PEVAČICU: Izgleda kao da je sa ALIEKSPRESA!

Foto: Printscreen

Modni kreator Saša Vidić poznat je po tome da nema dlake na jeziku, i da se ne ustručava da kaže ono šta misli. 

 

 

Stilista se ne libi da daje pohvale, ali nam se čini da više voli da deli kritike. Na Sašinoj meti se ovoga puta našla pevačica Milica Pavlović, nakon što je izbacila svoju modnu liniju.

Saša je žestoko isprozivao pevačicine kreacije, pa ih je tak nazvao kineskim.

 

 

- Neko mi je pokazao modele koje je Milica Pavlović radila, zapravo video sam na slikama. Kao da je sa Instagrama, samo prelepljena etiketa. Ta modna linija mi izgleda kao da je sa Aliekspresa. Milica ne može da se bavi modom. Ona je super, vrcava i to je to - priča Saša, a prenosi Scandal.

 

 

Međutim, Saša se nije zaustavio na ovome, pa je tako potkačio i pevačicu Biljanu Tipsarević, ali i kolegu kreatora Batu Spasojevića.

- Biljana Tipsarević, sa kojom je Milica sve to kao kreirala, bolje da gaji decu, nije loš čovek, ali mi se njena moda ne sviđa nikako. Znaš koliko sam ih ispratio, od Meline do Mateusice, sve te silne kreatore. Dođu, prođu. Bata Spasojević je bedna “Gučijeva” kopija, a još bednija Boška Jakovljevića. Nema tu inventivnosti – zaključuje Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading