OVU FOTOGRAFIJU BI ANA SEVIĆ SPALILA: Pevačica bez operacija NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević ne liči na sebe pre plastičnih operacija, a spekuliše se i dalje šta je korigovala na sebi.

OVU FOTOGRAFIJU BI ANA SEVIĆ SPALILA: Pevačica bez operacija NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Mnoge pevačice da mogu svoju prošlost bi izbrisale vrlo rado, ali ne zbog odluka koje su donele, već zbog njihovih snimaka i fotografija koje su tada nastili, jer danas retko koja može da se pohvali time da izgleda identično kao na početku, a za to su naravno zaslužni mnogi plastični i estetski zahvati koje su radile na sebi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Silikonske grudi

 

Tako je jedna od njih i pevačica Ana Sević, koja se pojavila u emisiji ,,Zvezde Granda", nakon čega je došla u žižu javnosti zbog njenog braka sa kolegom Darkom Lazićem. Međutim, sigurno o njihovom braku već znate sve, kao i o razlogu, no da li se sećate Sevićeve sa početka karijere, bez ijedne korekcije koju je uradila?

Ana Sević pre operacija!

Iako retko kada otvoreno priča o estetskim korekcijama, čak je i laiku jasno da je odradila nešto na svom licu i telu. 

 

 

Ana je nekoliko puta kroz karijeru kuburila probleme sa kilogramima, ali je uvek nosila epitet ,,džepne Venere", zbog njenog fizičkog izgleda, što joj nikada nije smetalo, baš naprotiv, godilo joj je, jer muškarci uglavnom otkidaju na takve ženske poput pevačice, koja je svoju liniju u jednom trenutku dovela do perfekcije. 

Nedavno, pre nekoliko nedelja, emisija ,,Paparaco lov" uhvatila je Anu kako izgleda u poodmakloj trudnoći sa trećim detetom, a kadrovi su šokirali javnost, jer je pevačica u tiptop formi, ali i u punoj snazi. 

 

 

Dosta se spekulisalo šta je Ana menjala na svom licu, da li je radila botoks, ugradila silikone u grudima ili pak popunjavala usne filerima. Kako mi ne bismo doneli taj zaključak, ostavljamo vama da prosudite o kakvim je sve korekcijama reč kroz fotografije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading