ZA SINOM VOJE BRAJOVIĆA DEVOJKE LUDE: Vukota je glavni SRCELOMAC, a evo čime se bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Brajović, poznati glumac, iza sebe ima sina Vukotu koji je ozbiljan frajer.

ZA SINOM VOJE BRAJOVIĆA DEVOJKE LUDE: Vukota je glavni SRCELOMAC, a evo čime se bavi! (FOTO)

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Čuveni srpski glumac Voja Brajović iza sebe ima naslednika, koji je izrastao u ozbiljnog šmekera, za kojim devojke prosto lude. U pitanju je sin Vukota Brajović, koji je poznat u gradu kao lomilica ženskih srca. 

Inače, Vukatova je krenuo očevim stopama, pa je krenuo put pozornice i glume, ali između ostalog je odlučio i da se oproba u modelingu, što mu dobro polazi za rukom. Poznato je da je Voja oduvek bio na glasu da je pravi kavaljer i da je njegova glava osobina gospodsko držanje i markantnost, mada, mnogi su mišljenja da ga je sin Vukota u tome već odavno nadmašio, što njegovom ocu i te kako prija. 

 

 

Brajovićev sin je izuzetno tražen kao maneken, skoro pa jedan od najtraženijih, no, on je nakon modelinga, odlučio da se ipak upusti potpuno u filmskoj insudtriji. Podsetimo, Vukota je svojevremeno režirao i glumio u svetski poznatom filmu ,,Zona sumraka", a da mu nedostaje modeling u prilog tome govore fotografije koje redovno objavljuje na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

Pripadnice lepšeg i nežnijeg pola jedva čekaju da Vukota objavi neku novu fotografiju, kako bi mogle da napišu po koji komentar, a jednom prilikom je mlađani Brajović otkrio kako je nositi se sa prezimenom koje ga samo po sebi izdvaja u javnosti. 

 

 

S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - rekao je jednom prilikom Vukota, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading