PALE I CEPAJU SRPSKE ZASTAVE U TIRANI: Albanski ekstremisti prave haos zbog dolaska Vučića (VIDEO)

Autor:

Svet

20.12.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski ekstremisti koji uz obilatu pomoć političara sa Kosova, organizovali proteste u centru Tirane protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zapalili su srpske zastave.

PALE I CEPAJU SRPSKE ZASTAVE U TIRANI: Albanski ekstremisti prave haos zbog dolaska Vučića (VIDEO)

Foto: twitter/screenshot

Oni su skinuli zastave koje su bile okačene na bandere te ih zapalili.

Takođe, demonstranti su se podeliti u dve grupe i da pokušaće da preseku kolonu u kojoj se nalazi Vučić, a koja ide od aerodroma.

Jedna grupa će protestovati ispred zgrade Vlade u ovom gradu, a druga planira da preseče put koloni od aerodroma u kojoj je predsednik Vučić.

 

Pogledajte i snimak cepanja srpske zastave u Tirani:

Prema našim izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova.

Podsećamo, albanski ekstremisti su protiv predsednika Vučića protestovali i 2019. godine, kada je bio u poseti Tirani kako bi se sa Edijem Ramom dogovorio o inicijativi "Otvoreni Balkan".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
milan lala

20.12.2021 16:50

I sa njima u "otvoreni Balkan " ?