PRAVO LICE SLOBODE MIĆALOVIĆ, UMIŠLJENA GLUMICA NA OSUDI: Šok prepiska otkriva kako se glumica zaista ponaša prema fanovima! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sloboda Mićalović na Instagram profilu napadnuta je da se ponaša kao umišljena zvezda iz Holivuda.

PRAVO LICE SLOBODE MIĆALOVIĆ, UMIŠLJENA GLUMICA NA OSUDI: Šok prepiska otkriva kako se glumica zaista ponaša prema fanovima! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Popularna glumica Sloboda Sloba Mićalović jedna je od omiljenih domaćih javnih ličnosti, o čemu govore njena angažovanja na mnogim predstavama i kampanjama. No međutim, ipak ima i onih koji nisu zadovoljni ponašanjem lepe glumice, zbog čega se ne libe da svoje mišljenje iznesu javno na društvenim mrežama. 

 

 

Naime, Sloba se našla na meti kritika, jer, kako se navodi u komentaru ispod njene fotografije, nakon predstave koju je odigrala u Beču, nije izašla da se fotografiše sa obožavaocima, koji su jedva čekali da je vide na bini i utrkivali se da što pre rezervišu svoje mesto. 

 

 

Međutim, gospođa koja je iznela kritike u komentarima, nije dugo čekala na Slobin ljubazan odgovor, pa je pokušala da se opravda da je ona nešto kasnije izašla kako bi se družila sa ljudima koji su došli da je vide. Glumica je dobila veliku podršku nakon njenog odgovora i to u vidu lajkova, kojih je bilo na stotine. 

 

 

- Veoma lepa i talentovana žena, svaka čast. Bila mi je veoma draga, ali nedavno je gostvala u Beču i nije htela da izađe kao ostale njene kolege glumci da se slika sa publikom, možda sam samo zbog nje došla u pozorište? Toliko o poštovanju publike - glasio je komentar ispod fotografije glumice, na šta je ona odgovorila:

- Ja se izvinjavam, ali mogli ste da sačekate duže, izašla sam i slikala sam se sa ljudima koji su imali na umu da smo odigrali dve predstave za redom i da nam je trebao mali predah.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Sabac

21.12.2021 22:08

Dama bila,Dama uvek !!! I ona ima dusu,nije robot.