MARKO ZABRANIO LUNI DA POZOVE MAJKU NA USELJENJE: Miljković prevazišao sve moguće granice, Đoganijeva u OČAJU, pozvala Anabelu da joj se jada! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani dobila je zabranu od Marka Miljkovića, inače njenog supruga, da pozove majku Anabelu Atijas na useljenje.

MARKO ZABRANIO LUNI DA POZOVE MAJKU NA USELJENJE: Miljković prevazišao sve moguće granice, Đoganijeva u OČAJU, pozvala Anabelu da joj se jada! (FOTO)

Foto: E-Stock, ST/D. Kadić

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković odlučili su da naprave žurku očigledno za odabranu ekipu i najuži krug prijatelja i porodice povodom useljenja u njihov novi dom na Bežanijskoj kosi. Kako se kraj priveo kraju oko opremanja stana, Miljkovići su odlučili da organizuju žurku, a kako saznaje Kurir, Luninu majku, Anabelu Atijas na spisku nema ni na vidiku. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Miljković Instagram

 

Doček Nove godine i najluđu noć Luna i Marko će organizovati u stanu, a kako izvor otkriva, biće pozvani najuži krug prijatelja, kumovi, priatelji i nekoliko članova porodice dobilo je pozivnicu. Poznato je da Anabela i Marko nisu u dobrim odnosima, još od rijalitija ,,Zadruga", zbog čega je u neku ruku i sasvim jasno zbog čega ona nije pozvana na žurku, a da ona nije poželjna, govori i činjenica da ona nije bila pozvana ni na proslavu slave, na kojoj je čak bio i Miljkovićev otac. 

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko MIljković

 

Kako izvor dalje navodi, Luna je obavila razgovor sa Anabelom, pa je pokušala da joj objasni šta i kako planiraju, kao i da neće biti pozvana na žurku povodom useljenja, ali ujedno i dočeka Nove godine. Anabela se nije naljutila na svoju mezimicu, jer je shvatila da to nije njena odluka, kako prenosi Kurir. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabela Atijas

 

Ostaje nam da vidimo kada će se Anabela oglasiti i otkriti šta se zapravo desilo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Ana

18.12.2021 16:56

Kraj se priveo kraju..

Andreja

18.12.2021 19:47

@Ana - Da li je to onaj Marko DNK?

Mikan

18.12.2021 18:40

Ne cenim Anabelu Jos od Zadruge 1 ali kad ce cerka "proda" na tako nizak nacin onda sta reci ,nije kriv zet koji sutra moze biti bilo ko vec cerka !

Ami

18.12.2021 19:41

Opet neki izvor

Odgovori 13 0