ATRAKTIVNA GLUMICA JE VODILA TEŽAK ŽIVOT: Našla je MUŽA sa ĆERKOM u krevetu, a onda joj se desila PORODIČNA TRAGEDIJA!

Autor:

Zabava

18.12.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mija Farou je važila za najzgodniju glumicu tadašnjice, a malo ko zna koliko je imala tragičan život.

ATRAKTIVNA GLUMICA JE VODILA TEŽAK ŽIVOT: Našla je MUŽA sa ĆERKOM u krevetu, a onda joj se desila PORODIČNA TRAGEDIJA!

Foto: Tanjug/AP

Mija Farou je Američka glumica, aktivistkinja, a pre svega toga je bila manekenka koja je svojim dugim nogama "lomila" vratove.

Mija je rođena 9. februara 1945. godine u Los Anđelesu. Otac joj je bio filmski režiser, a majka glumica pa je tako i Mija ušla u glumačke vode. Glumica je imala sedmoro braće i sestara, a imala je teško detinjstvo jer su joj roditelji bili alkoholičari. Najstariji brat Majkl je poginuo u avionskoj nesreći kada je imao samo 19 godina, brat Patrik je izvršio samoubistvo 2009. godine, a Džon je 2013. godine osuđen na deset godina zatvora zbog zlostavljanja dece.

Mija je odrasla na Beverli Hilsu, gde je sa samo dve godine igrala u kratkom dokumentarnom filmu. Vaspitana je kao katolkinja i pohađala je školu koje su vodile opatice. Kada je imala devet godina razbolela se od dečije paralize, tri nedelje je provela u izolaciju, a jedva je preživela ovaj težak virus.

Pojavljivala se u raznim filmovia kao sporedna uloga, sve dok se nije pojavio scenario za film "Rozmarina beba", koji je njenu karijeru podigao do usijanja. Nakon toga bila je u filmovima poput "Velikog Getsbija" i u sitnim ulogama koje joj je dodelio njen tadašnji dečko, Vudi Alen.

Međutim, svetsku popularnost je dostigla kada se 1966. godine udala za Frenka Sinatru u Las Vegasu, kada je imala samo 21 godinu, a Frenk 50.

Frenk je želeo da Mija odustane od filmske karijere, što je ona u jednom momentu i uradila. Pratila je Sinatru na raznoraznim snimanjima nekoliko godina, ali je nakon nekog vremena odustala i tada je pristala da glumi u filmu "Rozmarina beba".

Međutim, glumici se sreća nije smešila pa je tako na samom početku snimanja dobila od Frenkovog advokata papire za razvod. Glumica je posle pričala da su se razveli jer je velika razlika u godinama, i da nije bila spremna za brak. Međutim, bivši supružnici su ostali prijatelji sve do njegove smrti.

Mija se preudala u septembru 1970. godine za kompozitora Andre Previna u Londonu. Glumica je tada ostala u drugom stanju, pa joj je brak bio logično rešenje. Mija je nosila dva dečaka, a Andre je tada bio u braku pa je ostavio svoju ženu zarad neodoljive Mije.

Nakon četiri godine dobili su još jednog sina. Razveli su se posle devet godina braka uz obrazloženje da se ljubav ugasila. 

Godinama kasnije Mija je krenula da usvaja decu iz sirotišta zemalja trećeg svega, kada ju je zadesila još jedna tragedija.

Usvojila je dečaka od dve godine iz Koreje po imenu Moziz, koji je bolovao od cerebralne paralize, a iste godine je glumica ušla u vezu sa Vudijem Alenom. Za vreme njihove veze, Mija je glumila u njegovih čak 13 filmova.

Tokom veze sa Vudijem Alenom usvojila je i devojčicu Dilan, a onda je 1987. rodila još jedno dete, sina Sačela. Otac dečaka je bio Vudi Alen, koji mu je dao ime po svom omiljenom igraču bejzbola.

Međutim prava drama kreće da se odvija tek 1992. godine kada je Mija podelila fotografije na kojima su Vudi i njena usvojena ćerka Sun Ji goli na krevetu.

Glumici je ovo bio dovoljan razlog da momentalno raskine vezu sa rediteljem.

On se 1997. godine oženio 35 godina mladom Korejkom, svojom usvojenom ćerkom, koja posle skandala sa fotografijama više nikad nije progovorila ni reč sa svojom majkom, Mijom Farou.

Glumica je nakon skandala počela da priča novinarima da je Sačel Sintrin sin, a ne Alenov.

Sačel je promenio ime u Ronan zbog skandala a potom je i izjavio:

- Moguće je da smo svi mi deca Frenka Sinatre. 

Mija je nastavila da se bavi humanitarnim radom i od 14 dece, izgubila je troje. Tam Farou umro je od srca sa svojih 19. godina. Lark Previn od duge bolesti, navodno AIDS-a, a za Tadeusa Faroua se mislilo da je poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali je kasnije dokazano da je izvršio samoubistvo, što je Miji posebno teško palo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dušan

18.12.2021 22:23

Čudno da u tekstu nije pomenuta njena značajna uloga u seriji "Gradić Pejton" nako koje je, u stvari, ona postala poznata.

nole

18.12.2021 23:44

sto bi se reklo u krugu porodice :D