NIKADA NISAM PREŠAO TU GRANICU: Zverka OČAJAN nakon optužbi da je SILOVAO dve devojke!

Autor:

Zabava

18.12.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris Not, poznatiji kao Zverka iz "Seks i grada" odgovorio je na navode da je silovao dve devojke pre nekoliko godina.

NIKADA NISAM PREŠAO TU GRANICU: Zverka OČAJAN nakon optužbi da je SILOVAO dve devojke!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Kris Not proslavio se ulogom Zverke u hit seriji "Seks i grad", a nakon rimejka je optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje 2004. i 2015. godine.

Protiv njega su podigle krivičnu prijavu dve devojke, Zoe i Lili koje tvrde da ih je glumac silovao, a Zverka je sve ovo negirao, prenosi "Holivud reporter".

Zoe je rekla da ju je Kris silovao u svom stanu u Los Anđelesu, kada je otišla da mu vrati knjigu koju joj je glumac pozajmio. Sreli su se na bazenu zgrade, gde je navodno i seksualno napastvovao, a nakon toga je morala u bolnicu na ušivanje.

Lili je izjavila da je bila na sastanku sa glumcem u Njujorku, nakon čega ju je Kris pozvao u svoj stan u kom ju je i napao. Kris je za ove događaje optužen kada je već bio u vezi sa Tarom Vilson, koju je oženio 2012. godine i sa kojom ima dva sina. 

- Moji kontakti sa tim ženama 2004. i 2015. bili su sporazumni - naveo je Kris Not u pisanoj izjavi.

- Optužbe protiv mene koje su iznele osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija su definitivno lažne. Te su priče mogle biti pre 30 godina, ili pre 30 dana, ne uvek znači ne, to je granica koju nisam prešao.

Policija iz Los Anđelesa je saopštila da je istraga trenutno otvorena protiv glumca. Mediji su nakon ove izjave podgrejali priču iz 1995. godine kada je nekadašnja manekenka Beverli Džouns optužila glumca za fizičko nasilje, pretnje smrću njoj ali i njenom psu. Manekenka je tada tražila zabranu prilaska, ali nikada nije podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading