SVIMA SU VAM KRVAVE RUKE: Jelena Karleuša se obratila porodici Kristine Đukić, ove reči BOLE više od ŽILETA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša na Instagram profilu objavila je status koji je posvetila Kristini Kiki Đukić, jutjuberki koja je sebi oduzela život.

SVIMA SU VAM KRVAVE RUKE: Jelena Karleuša se obratila porodici Kristine Đukić, ove reči BOLE više od ŽILETA! (FOTO)

Foto: Instagram, ST/N. Pančić

 

 

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se na Instagram profilu povodom samoubistva srpske jutjuberke Kristine Kike Đukić. Naime, Karleuša je odlučila da se obrati svim milionskim pratiocima na društvenoj mreži, pa je oplela po psihopatama koje maltretiraju nedužne ljude na društvenim mrežama. 

Naime, Kika je oduzela sebi život, nakon dugogodišnje patnje i sajber maltretiranja od strane anonimus ljudi, ali i poznatih jutjubera, poput Bogdana Ilića, poznatiji kao Baka Prase

Republika

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić se ubila

 

- Povoom strašne vesti da se poznata domaća jutjuberka ubila zbog sajber zlostavljanja, te da je imala samo 21 godinu, imam da izjavim sledeće: Prvo, porodici izjavljujem najiskrenije saučešće. Ne smem ni da zamislim bol porodice, majke, u ovom trenutku. Drugo, kao osoba koja je godinama na udaru i medija, i psihopata sa društvenih mreža, imam svo pravo da kažem svima su krvave ruke! Svi smo kao društvo krivi! To što sam ja jaka i što sam kao životinja naučila od malena da me vređaju i napadaju, ne znači da je svako jak i ne znači da je to nešto na šta se treba navići, kao da je normlano! Nije normalno da te vređaju hiljade i hiljade maloumnika bez imena i slike, kojima nikada nisi zlo učinio, niti na senku stao! Nije normalno da se svi sadistički uživaju čitajući i gledajući mrcvarenje žrtve! Bolestno je! Kao društvo smo postali izvitoperena gomila psihopata koje zabavlja tuđa patnja! - napisala je Jelena između ostalog. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
bager

09.12.2021 15:40

Znaci ako ja pisem ,kritikujem a svi ostali mi se ne klanjaju ja sam zrtva ,jer moja nije poslednja,,Ko je zrtva a ko psihopata jer non-stop soli pamet ostalima

Odgovori 16 14
78

09.12.2021 15:57

Jao kobilo debela ucuti sramoto jedna smrt djevojke iskoristavas da bi pisala o sebi jebem ti seme i pleme

Odgovori 32 21
šokac

09.12.2021 19:28

@78 - Ili si balav ili imaš siromašan IQ! Jeleni ne treba pojačavati publicitet, na ovaj način; žena osim svega ima karakter, za razliku od ovakvih kao što ste vi ili ti!

Odgovori 19 12
Marko

09.12.2021 20:26

@78 - Novinari sada napisite da niste govnari koji komentari prolaze kako mozete propustiti da da ovaj debil nekom psuje seme i pleme tu vredja oca i decu i sada kazate da srpski novinari nisu budale jesu i to goleme...Konjusari a ne ljudi od znanja i koristi..