MUP OTKRIO SVE DETALJE SRMTI JUTJUBERKE KIKE: Zatekli smo beživotno telo u stanu! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić redovno je kačila snimke na društvene mreže, a poslednju objavu je imala samo četiri dana pre smrti, a sada se oglasio MUP!

MUP OTKRIO SVE DETALJE SRMTI JUTJUBERKE KIKE: Zatekli smo beživotno telo u stanu! (FOTO)

Foto: printscreeen

 

Nakon toga što se srpska jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila, oglasio je MUP Srbije povodom ovog slučaja. Naime, Kristina Kika Đukić, kako saznajemo, oduzela je sebi život, nakon duge i teške borbe sa depresijom, a bila je i žrtva nasilja preko interneta, o čemu svedoči mnogobrojni njeni video snimci, kao i izjave u medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Majka jutjuberke se oglasila na Instagram profilu i potvrdila informaciju da je njena ćerka zauvek napustila, pa se potresnim rečima oprostila od nje.  

Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

- Policija je sinoć u 23:40 zatekla beživotno telo u stanu bez tragova nasilja. Istraga je u toku - naveli su iz MUP-a Srbije, prenosi Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading