KO JE JUTJUBERKA KOJA SE UBILA? Kristini je majka PALILA KOSU, a zbog Bake Praseta je postala POZNATA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić poznata jutjuberka, oduzela je sebi život nakon duge borbe, a evo ko je ona zapravo bila!

KO JE JUTJUBERKA KOJA SE UBILA? Kristini je majka PALILA KOSU, a zbog Bake Praseta je postala POZNATA! (VIDEO)

Foto: Instagram/kikax3

Jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život, što je potvrdila i njena prijateljica Laura, a detaljnije možete pročitati klikom OVDE

Ko je jutjuberka Kika Đukić?

Naime, rođena je u Beogradu, 25. jul 2000. godine u Beogradu, gde je živela i radila kao jutjuberka i influenserka. Mlada devojčica veliku slavu je doživela kada je ušla u dramu sa poznatim kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, njihov sukob ekslairao je do te mere da su svi mediji brujali o njihovom sukobu, da su se u jednom trenutku našli čak i u jutarnjem programu Prve televizije. 

 

 

Kika i Baka su započeli dramu na Jutjubu, tako što su snimali posebne klipove prozivajući jedno drugo, a njihovi pratioci su sve slepo pratili i slušali. 

Inače, Kristina je započela Jutjub karijeru kao gejmerka, igrala je igrice, a potom je ušla u mnoge drame, koje su se istakle u sam vrh popularnosti. Međutim, ona se dugo borila sa teškim odrastanjem, a njena majka joj je bila najveća podrška u teškim trenucima. 

 

 

Međutim u jednom trenutku Kristina Kika Đukić objavila je malo uznemirujući video, gde je njena majka palila njenu kosu. Naime, radi se o tretmanu koji frizeri uglavnom izbegavaju, da se paljenjem kose skidaju ispucali krajevi. 

 

 

Pored toga, izbacivala je i video snimke kako se dopisuje sa momcima preko aplikacije za upoznavanje ,,Tinder", a uglavnom je dobijala negativne komentare, budući da su mnogi smatrali da ne daje dobar primer omladini. Vrlo često je i njen način oblačenja bio diskutabilan, zbog čega je nedeljama dobijala negativne komentare, zbog kojih je često završavala u suzama, o čemu je i sama pričala u svojim video snimcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading