JOVANA PAJIĆ NAKON RAZVODA PRIZNALA: Imam problem sa muškarcima! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić objavom na Instagramu potpalila je vatru o njenom razvodu!

JOVANA PAJIĆ NAKON RAZVODA PRIZNALA: Imam problem sa muškarcima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Jovana Pajić nedavno je šokirala javnost kada je potvrdila da će se uskoro razvesti od njenog supruga Saleta Tropika, sa kojim je bila u bračnoj zajednici 10 godina. Oni su tokom braka dobili svoje naslednike, koje je Jovana povela sa sobom, kako su mediji preneli, kod njenih roditelja, koji su joj puno pomogli u datoj situaciji u kojoj se pevačica zadesila. Iako nisu želeli još uvek da otkrivaju koji je razlog rastanka, spekuliše se da je krivac pevačica Marija Šerifović, koja je već mesecima unazad izuzetno bliska sa Pajićevom i ne razdvajaju se, a čak su zajedno otišle i na letovanje. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Pajić i Sale Tropiko

 

I dok njih dvoje ne budu odlučili da progovore za javnost o razlogu, nama ostaje da sačekamo i vidimo da li će se među njima nešto promeniti. 

No, ono što je sada privuklo pažnju jeste Jovanina objava na Instagram profilu, koja je izazvala lavinu komentara. Naime, Jovana je izbacila fotografiju na kojoj je reklamirala odeću, ali je zbog statusa koje je izbacila, mnogi pomislili da je posvetila baš njenoj trenutnoj situaciji sa bivšim suprugom. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Pajić

 

- Kada se bliže novogodišnji praznici uvek mi najveću glavobolju zadaju pokloni za muškarce. Fotke nemaju veze sa opisom, ali verujte mi na reč - napisala je između ostalog Jovana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ilija

09.12.2021 13:23

Upoznali smo je kao lošu osobu na Farmi. Pogotovo kada je bila Vodja.

Odgovori 10 3