DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN SA POZNATIM STRIPEROM: Jelenin suprug bančio do jutra sa njim, pevačici se ova scene NEĆE SVIDETI! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić uhvaćen je u noćnom provodu sa poznatim striperom Lakijem, a zajedno su se provodili do ranih jutarnjih sati.

DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN SA POZNATIM STRIPEROM: Jelenin suprug bančio do jutra sa njim, pevačici se ova scene NEĆE SVIDETI! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Fudbaler Duško Tošić i suprug pevačice Jelene Karleuše neretko izlazi u noćni provod, jer se trudi da njegov život bude posvećen karijeri i zdravom životu. Međutim, i on je čovek od krvi i mesa i voli da se provede, pa je tako prošle noći izašao u jedan prestonički klub, gde se sa društvnom provodio do ranih jutarnjih sati. Duško je poznat kao vrlo kvalifikovan fudbaler.

Republika

Foto: printscreen

Duško Tošić

 

Poznato je da Tošić trenutno igra za turski fudbalski klub ,,Kasimpaša", kao i to da je jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera u svetu. Pre prelaska u tursku ekipu, Duško je igrao u Kini utakmice, a tada mu je trener bio sadašnji selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Međutim, prošle noći Duško je dao sebi oduška i opustio se sa društvom u noćnom izlasku, a među njima se našao i čuveni striper Laki. Inače, poznati striper Laki, radio je i kao obezbeđenje kod čuvene Branke Blek Rouz, pored njegovog drugog posla, očigledno mu idu i poznanstva sa poznatim ličnostima. 

 

Na Instagramu se pojavila fotografija iz noćnom provoda, na kojoj Duško pozira sa Lakijem u prisnom zagrljaju, a definitivno da im dobrog raspoloženja nije falilo. Duškova supruga Jelena se u tom trenutku očigledno nije nalazila sa njima, budući da je u proteklom periodu, kao i u narednom, izuzetno angažovana na predstojećem koncertu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Tošić i striper Laki

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading