SLAĐI ALEGRO PODMETNULI EKSPLOZIV NA NASTUPU? Pevačica prekinula koncert, najavljen MASAKR u Duboju! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Alegro proživela je traumu prošle noći na nastupu u Doboju, kada je morala da hitno prekine svoj nastup.

SLAĐI ALEGRO PODMETNULI EKSPLOZIV NA NASTUPU? Pevačica prekinula koncert, najavljen MASAKR u Duboju! (FOTO)

Foto: Blagoje Keselj/Sharan Concept

Sladja Allegro

 

Pevačica Slađa Alegro prošle noći imala je nastuo u Duboju, koj je naglo prekinut, jer se među gostima pojavila inforamcija o dojavi kako je postavljena eksplozivna naprava u klubu. I dalje se ne zna koja osoba je podmetnula ovu informaciju, a sve se desilo oko 23.50 časova. Kako saznaju mediji, eksklozija je trebala da se odigra za desetak minuta, od trenutka kako je procurila informacija, te da će doći do velikog masakra. 

 

 

Pevačica Slađa Alegro u tom trenutku pevala je svoje hitove na bini, a onda je naglo odlučila da zbog bezbednosti svih nastup naglo prekine. 

- Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj, prenosi Telegraf. 

 

 

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javmog tužilaštva Doboj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading