POLICIJA JE PREKINULA NASTUP ZBOG BOMBE: Otkrivamo DETALJE o koncertu Slađe Alegro! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika.rs oglasili su se iz tima Slađe Alegro i otkrili su nam sve detalje o navodnoj bombi na nastupu u Doboju.

POLICIJA JE PREKINULA NASTUP ZBOG BOMBE: Otkrivamo DETALJE o koncertu Slađe Alegro! (FOTO)

Foto: Promo foto

 

Pevačica Slađa Alegro prošle noći održala je koncert u Doboju, a policija je naglo prekinula nastup jer su dobili o dojavi bombe. Naime, tim pevačice Slađe Alegro se oglasio za portal Republika.rs i otkrio sve detalje o incidentu koji se desio prošle noći. 

 

 

Kako navode mediji, dojava bombe izazvala je paniku, jer se među publikom širilo da će se odigrati pravi masakr, prenosi Telegraf. Sve detalje o Slađinom nastupu koji je prekinut zbog dojave o eksplozivnoj napravi možete pročitati klikom OVDE.

Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Slađinim timom, koji su nam otkrili šta se zapravo krije iza svega. 

 

 

- Nastup je prekinula policija jer su dobili dojavu o bombi. Po pravilima morali smo prekinuti nastup. Nastup je bio odličan, publika zadovoljna, ali takva je situacija. Tako da nema mesta panici - rekli su za Republika.rs iz Slađinog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading