MAJKA JE MORALA DA JE OŠIŠA ZBOG PROBLEMA: Otkriven razlog zbog čega je Kristina nosila perike, a OVA kobna greška ju je skupo KOŠTALA!

Autor:

Zabava

09.12.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali iz kog razloga je Kristina Kika Djukić nosila perike, a zapravo je razlog bio njena kobna greška. Naime,zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo je do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši te nadogradnje, ali i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.

MAJKA JE MORALA DA JE OŠIŠA ZBOG PROBLEMA: Otkriven razlog zbog čega je Kristina nosila perike, a OVA kobna greška ju je skupo KOŠTALA!

Foto: Instagram.com

Zbog loše nadogradnje koju je Kristina Kika Đukić imala na glavi došlo je do komplikacija usled kojih je bilo neophodno da se reši te nadogradnje, ali i svoje prirodne kose zbog nekvalitetnog umetka.

Naime, kako je Kika navela u jednom od svojih snimaka, u tom poduhvatu pomogla joj je majka. Nakon skraćivanja kose, tragično nastradala jutjuberka navodi da se od tog trenutka sve promenilo. Njena plava duga kosa bila je odlika njenog samopouzdanja.

Foto: instagram.com

Najbolja drugarica Kike se oprostila od nje na drušvenim mrežama

Kada sam se pogledala u ogledalo počela sam da plačem, moja kosa bila je moje samopouzdanje - rekla je Kika tada.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine. Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eto!

10.12.2021 20:58

(Anti)drustvene mreze su Sodoma i gomora, a besposlica najstrasnija bolest!