SRPSKI DŽEJSON STETAM ZA TITULU! Spektakl u Belexpo centru!

Autor:

Sport

09.12.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski borac uskrstiće koplja sa Filipincem 18. decembra.

SRPSKI DŽEJSON STETAM ZA TITULU! Spektakl u Belexpo centru!

Foto: MEGA PROMOTION SYSTEM

Srpski MMA borac Slobodan Maksimović Limp, 18. decembra u Belexpo centru, boriće se za titulu lake kategorije u glavnom meču večeri, protiv Filipinca Rolando Gabriel Dy Navarette u organizaciji Brave CF, koji će prenositi Arena Sport televizija.
 

- Osećam se neverovatno, posebno što Brave dolazi u moj grad i što imam priliku da se borim pred mojom publikom"- kaže Maksimović za Direkt. On dodaje da je ovo prvi put da jedna velika promocija dolazi u Srbiju i da će MMA nakon 18. decembra sigurno doživeti pravi procvat.

 

Slobodan Maksimović je poručio publici da može da očekuje pravu MMA borbu i da će sigurno biti svega.

 

- Očekujem pravi rat u oktagonu! Biće tu svega, od stand up-a, partera, rvanja, apsolutno svega, sve očekujte - kaže srpski MMA borac za ekipu DIREKT.
 

Inače, "Brave CF" je najbrže rastuća istočnjačka MMA organizacija koja će ove godine u saradnji sa MMA savezom Srbije, publici doneti devet sjajnih mma mečeva i okršaj sedam srpskih boraca u oktagonu Brave CF-a.

 

Ekskluzivan DIREKT intervju sa Slobodanom Maksimovićem, možete pogledati narednih dana na Arena Fight kanalu, dok ćete sve ostale informacije, intervjue i druge zanimljivosti vezane za ovaj događaj, moći ćete da pronađete na svim platformama Mega promotion System-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading