POČIVAJ U MIRU MALA, VOLIM TE: Poznati influenser se oprostio od Kike, pa kroz bol i tugu priznao: MNOGO TOGA BIH REKAO, SITUACIJA JE OZBILJNA!

Autor:

Zabava

09.12.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, kroz bol i tugu uputio poslednje reči Kiki.

POČIVAJ U MIRU MALA, VOLIM TE: Poznati influenser se oprostio od Kike, pa kroz bol i tugu priznao: MNOGO TOGA BIH REKAO, SITUACIJA JE OZBILJNA!

Foto: Instagram.com

Danas je kao bomba odjeknula vest da je populana influeserka Kristina Kika Đukić izvršila samoubistvo. Ona je postala  popularna preko noći, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada devojčica oduzela je sebi život. Kako saznaje portal Republika.rs, Kika je izvršila samoubistvo, ali se još uvek ne zna način je uradila ovaknu monstruoznu stvar i šta je tome predhodilo.

Javnost je ova informacija ostavila u šoku, te su se mnogi oprostili od popularne jutjuberke, a jedan od njih je i influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, koji je kroz bol i tugu uputio poslednje reči Kiki:

- Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju.

- Najviše bih voleo da ovo i jeste glupa šala ili prenk, ali nije. Situacija je ozbiljna i ne mogu svima da odgovorim trenutno, sumnja se na samoubistvo, i ne mogu više ništa da pišem - otkrio je influenser - napisao je Miloš Bajić na Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading