ANA KOKIĆ PALA U ZABORAV: Nikola Rađen uhvaćen sa NOVOM devojkom, bivši vaterpolista opet smuvao PEVAČICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs usnimila je sinoć na jednom prestoničkom događaju, Nikolu Rađena i njegovu novu izabranicu Milicu Ristić.

ANA KOKIĆ PALA U ZABORAV: Nikola Rađen uhvaćen sa NOVOM devojkom, bivši vaterpolista opet smuvao PEVAČICU! (FOTO)

Foto: Starsport

Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera Bata Spasojević, predstavio je sinoć svoju novu kolekciju "Probaj me", a na tom spektakularnom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti sa estradnog neba.

Naime, mesecima unazad u medijima se spekulisalo o emotivnoj vezi bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena i popularne pevačice Milice Ristić, a ekipa portala Republika.rs usnimila ih je sinoć na reviji. Milica Ristić je prva devojka koju je javnost videla sa Nikolom Rađenom nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, sa kojom je bio 10 godina u braku.

Po slikama možemo primetiti da ovaj popularni dvojac, zaista uživa u ljubavi, njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica. Kako izgleda nova izabranica bivšrg vaterpoliste, možete pogledati u prilogu iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kolja

09.12.2021 21:30

A to je ta mala prostitutka koju šeta Nikola. Ona sa alijasom kod čika-makroa u sveščici! Ima glavudžu kao Jovana J. i izgleda tragično. Vidi se da je radnica sa ulice....

Boban011

10.12.2021 05:52

Joooj komentar kao da je sama Ana ostavila ili upravo jeste pitanje je sad