OVO JE RAZLOG ZBOG ČEGA SE JOVANA I SALE RAZVODE: Njihovi prijatelji razvezali jezik i otkrili dugo ČUVANE TAJNE bračnog para!

Autor:

Zabava

07.12.2021

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posledniih nekoliko dana po estradnim kuloarima ne prestaje da se priča o Jovani Pajić i Saletu Tropiku, koji su priznali da se razvode posle deset godina dugog braka, a sada su i njihove dugo skrivane tajne ugledale svetlost dana.

OVO JE RAZLOG ZBOG ČEGA SE JOVANA I SALE RAZVODE: Njihovi prijatelji razvezali jezik i otkrili dugo ČUVANE TAJNE bračnog para!

Foto: Instagram.com

Posledniih nekoliko dana po estradnim kuloarima ne prestaje da se priča o Jovani Pajić i Saletu Tropiku, koji su priznali da se razvode posle deset godina dugog braka. Poznato je da im u poslednje vreme im nisu cvetale ruže, ali malo ko je znao, da njih dvoje nisu bili intimni godinu dana, kako navodi izvor blizak bračnom paru.

Njihovi prijatelji su to komentarisali na jednom nedavnom događaju, a neki od njih tvrde da pevački par nije čak imao seks skoro godinu dana! Jednostavno, obaveze i drugi, sitni problemi su se nagomilavali, pa nisu imali vremena za sebe. Uvek je nešto bitnije i važnije, a kada su seli i razgovarali o tome, shvatili su da im je brak zapao u debelu krizu, kako prenosi Kurir.

Foto: ST/V. LUKIĆ/N. PANČIĆ

Saletu je smetalo Jovanina prisnost sa Marijom?

Na tu temu su razgovarali i sa stručnjakom kod koga idu već neko vreme, uz čiju pomoć su i shvatili šta je najbolje za njih. Takođe, i pored toga , kako se šuška Saletu je smetao i blizak odnos njegove supruge s Marijom Šerifović, s kojom je Jovana putovala i u Dubai, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vuk

07.12.2021 22:58

On se u bliskoj proslosti drogirao toliko da su ga zamalo izbacili iz benda...a ona previse liberalna u odnosima sa muskarcima a i sa zenama kako se prica...

Odgovori 69 6