POSLE RAZVODA OD JOVANE ZAVRŠIO NA PROSJAČKOM ŠTAPU!? Sale Tropiko uhvaćen kako rovari po KONTEJNERU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je isprati Saletov korak i sazna nešto o njegovom "novom" životu, te su ga uhvatili kako rovari po kontejneru.

POSLE RAZVODA OD JOVANE ZAVRŠIO NA PROSJAČKOM ŠTAPU!? Sale Tropiko uhvaćen kako rovari po KONTEJNERU! (FOTO)

Foto: PRINTSCREEN

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, i njegova supruga i pevačice Jovane Pajić se razvide, što je izazvalo veliki šok, s obzirom na to da su oni oduvek važili za jedan od skladnijih parova. ubrzo potom, krenula si i razna nagađanja šta je predhodilo ovom krahu braka, a dok jedni spekulišu da je popularnom pevaču smetala Jovanina prisnost sa Šerifovićevom, drugi pak smatraju da je ključan razlog zarascep bio nedostatak intime.

I dok se o njihovom braku vode abrovi, ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je isprati Saletov korak i sazna nešto o njegovom "novom" životu.

Foto: PRINTSCREEN

Sale Tropiko rovari po kontejneru

Naime, Sale je izašao iz zajedničkog stana, za koji se pričalo da se Pajićeva odselila još pre mesec dana sa ćerkicama. Ipak, frontmen grupe "Tropiko bend" usnimljen je kako odvozi stariju naslednicu u školu, a zatim i mlađu u vrtić.

Dan kasnije, paparaco ekipa usnimila je Saleta kako, rovari po kontejneru. Pevač je izgleda nešto greškom bacio, pa je to probao da pronađe, ali bezuspešno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading