PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE KARAN NAKON SKANDALA: Svi su pomno pratili svaki njen KORAK, a mnogima je zapao za oko jedan DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera Bata Spasojević, predstavio je sinoć svoju novu kolekciju "Probaj me", a na tom spektakularnom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a jedna od njih je i Marija Karan.

PRVO POJAVLJIVANJE MARIJE KARAN NAKON SKANDALA: Svi su pomno pratili svaki njen KORAK, a mnogima je zapao za oko jedan DETALJ! (FOTO)

Foto: E-Stock

Jedan od najpoznatijih srpskih dizajnera Bata Spasojević, predstavio je sinoć svoju novu kolekciju "Probaj me", a na tom spektakularnom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti sa estradnog neba, ajedna od njih je i Marija Karan, koja je pofsetimo u proteklom periodu pod budnim okom javnosti, zbog ne tako lepe i pohvalne stvari.

Foto: E-Stock

Marija Karan na reviji "Probaj me"

Glumica Marija Karan ne pojavljuje se toliko često na gradskim događajima, pogotovo ne nakon incidenta koji se dogodio, ona je za ovu priliku odlučila da bude u sofisticaranom izdanju. Obukla je crnu rolku, uklopivši je sa jednostavim crnim pantalonama, koje su uvek u modi, a sve to je upotpunila čizmama sa zmijskim printom.

Međutim, mnogima je pored njenog besprekornog izgleda, zapalo za oko raspoloženje koje je bilo na zavidnom nivou. Tokom čitave večeri glumica je bila divno raspoložena, čini se da nikad lepše nije izgledala, i da je jednostavno procvetala nakon skandala. Da li je glumica već zaboravila svog izabranika i uplovila u novu romansu, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading