SVI DETALJI OTMICE SINA INDIRE RADIĆ ISPLIVALI U JAVNOST: Folk diva prošla kroz GOLGOTU zbog NJEGA, volela ga kao Boga, a on joj ZABO nož u SRCE!

Autor:

Zabava

09.12.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indira Radić je prošla kroz pakao zbog otmice sina,a da stvar bude gora taj ubitačan potez zadao joj je bivši muž.

SVI DETALJI OTMICE SINA INDIRE RADIĆ ISPLIVALI U JAVNOST: Folk diva prošla kroz GOLGOTU zbog NJEGA, volela ga kao Boga, a on joj ZABO nož u SRCE!

Foto: instagram.com/indiraradicofficial

Pevačica Indira Radić godinama je bila u žiži javnosti. Poznata kao neko, čija pesma ne izostaje ni sa jednog veselja, izgradila je veliku karijeru u pevačkim vodama, ali njen privatni život nije bio u toj meri dobar kao poslovni.

Cvetale joj ruže u poslovnom životu, ali ne i u privatnom!

Malo ko je znao da je  estradna pevačica početkom 90-ih prošla kroz pravi pakao. I danas je u medijima malo poznato da je Indira sina Severina rodila sa 25 godina, a identitet oca svoga deteta nikada nije otkrila.

Foto: instagram.com/indiraradicofficial

Indiri Radić muž oteo sina

Otac Indirinog detata preoteo joj sina!

Međutim, kada je Severin napunio četiri godine, njegov otac odlučuje da ga, bez Indirinog znanja, vrati u Bosnu. Bez pitanja je odveo sina, koji je tek nakon suđenja vraćen majci. Severin se oženio 2014. godine, a Indira je sada i baka dvoje unučadi.

Indira Radić se povlači iz pevačke branše?

- Najnormalnije provodim dane, slušam muziku, biram pesme, živim kao sav normalan svet. Kao što znate, ranije sam bila stalno prisutna u medijima, a sada već imam i godine, ne mogu stalno da se pojavljujem, nemam ni razloga. Ja sam svoje mesto našla, a sada je red na neke mlade ljude da se pojavljuju - kaže pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading