KIJA KOCKAR PODRŽALA POZNATU VODITELJKU: Nije joj LAKO, ali ona je JAKA!

Autor: Republika

Zabava

08.12.2021

12:48

Kristina Kija Kockar je mnogo sazrela nakon razvoda od pevača Slobe Radanovića, a sada je rešila to iskustvo da prenese na druge.

KIJA KOCKAR PODRŽALA POZNATU VODITELJKU: Nije joj LAKO, ali ona je JAKA!

Instagram.com

Kristina Kija Kockar javno je podržala Jovanu Jeremić nakon što se razvela od supruga Vojislava Miloševića.

Republika.rs

Kija Kockar

 

Kija je i sama prošla kroz taj period, kada je njen tadašnji suprug Sloba Radanović prevario pred kamerama i uplovio u emotivnu vezu sa Lunom Đogani. Pevačica kaže da razvod nije prijatno iskustvo, čak ni kada je sporazuman.

instagram.com/kijakockar

Kija Kockar

 

- Žao mi je jako zbog završetka tih brakova, jer znam kako je to. I da je razvod prijateljski i sporazumno, nije to lako nikome. Jovanu sam pozvala na promociju. Imala sam nameru privatno da je pozovem i pružim joj podršku, ali ona je jaka žena. Ne mogu sada o tome - rekla je Kija, a prenosi Kurir.rs

youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

 

Jovana je otvoreno rekla da je stavila tačku na brak sa Vojislavom, a ono što je iznenadilo sve jeste to što ne dele imovinu, jer svako zna šta je samostalno stekao.

instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić

 

- Ne delimo imovinu, zna se čije je šta. Ja imam stan koji sam sama kupila, sad mogu da se uselim u tuđi. Sve je potpisano još pre. Mi smo naš odnos gradili tako da, ukoliko dođe do razvoda, ne bude problema. I stvarno je tako - pričala je Jovana.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dušan

08.12.2021 15:33

Zašto Kija podržava nasilnu prostakušu?

Nataša

10.12.2021 23:01

@Dušan - Zato što su iste Dušane.