STIŽU RODE: Kaća Grujić broji sitno do rođenja svoje mezimice, a evo KOLIKO će Gobelja iskeširati za porođaj!

Autor: Republika

Zabava

06.12.2021

09:21

Kraj godine Katarini Grujić i njenom voljenom Marku paru, donosi lepe vesti jer Kaća sitno broji do porođaja i dolaska na svet devojčice, kojoj su rešili da daju ime Katja.

STIŽU RODE: Kaća Grujić broji sitno do rođenja svoje mezimice, a evo KOLIKO će Gobelja iskeširati za porođaj!

Instagram.com

Bračni par Katarina i Marko Gobeljić će imati mnogo razloga da poslednjih godinu dana pamte samo po lepim stvarima. Nakon obelodanjivanja veze u junu, verili su se, nedugo posle toga pevačica je potrvdila da je u drugom stanju i da s fudbalerom čeka prvo dete. Pretposlednjeg dana avgusta par je izgovorio sudbonosno „da“ na intimnom i tajnom venčanju bez prisustva sedme sile.

Kraj godine ovom paru takođe će doneti lepe vesti jer Kaća sitno broji do porođaja i dolaska na svet devojčice, kojoj su rešili da daju ime Katja. Kako otkriva izvor blizak mladoj pevačici, sve je spremno, a njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao - počinje izvor za Alo! i dodaje da je Gobeljićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

printscreen/youtube.com

Katarina Grujić i Marko Gobeljić broje sitno do porođaja

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja - tvrdi izvor.

Instagram.com

Katarina Grujić će se uskoro poroditi

Pošto joj je prva trudnoća, te je malo zbunjena u vezi s obavezama koje nosi majčinstvo, Kaća ništa nije želela da prepusti slučaju, pa izvor otkriva da je i taj nazovi problem uspela da reši zahvaljujući ponudi koju ova privatna klinika ima.

- Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj  na raspolaganju biti 24 sata - rekao je izvor za Alo, i otkrio da Kaća i Gobelja jedva čekaju da postanu roditelji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading