TAJNA LEPE BRENE KOJU NIKO NIJE ZNAO: Borila se sa DEPRESIJOM, PERIKE ne skida sa glave!

Autor: Republika

Zabava

05.12.2021

16:43

Lepa Brena vešto je krila od javnosti sa kojim problemima se bori, a sada je sve izašlo na videlo.

TAJNA LEPE BRENE KOJU NIKO NIJE ZNAO: Borila se sa DEPRESIJOM, PERIKE ne skida sa glave!

prinstcreen/Happy TV

Lepa Brena se borila sa mentalnim problemima koji su narušili njeno zdravlje. Popularna pevačica važi za jednog profesionalca, te je svaki njen nastup besprekoran, a njena pojava mami uzdahe širom zemlje.

ST/P.Divac

Lepa Brena

 

Ono što niko nije znao je to da se Brena borila sa ozbiljnim problemima koji su je dovodili do depresije.

Usled preteranog blajhanja je pevačici opala kosa, što joj je teško palo te je morala da se okrene perikama.

Printscreen

Lepa Brena

 

- Brena zaista ima velike probleme sa svojom prirodnom kosom, koja je sa godinama sve ređa i opada joj svakoga dana sve više. Da je višegodišnje blajhanje, tapiranje i tretiranje vlasi na raznim snimanjima uzelo danak, ona je to shvatila kada je počela da se selfira svojim novim telefonom. Uplašila se kada je videla da spreda izgleda kao da je ćelava. Zalisci su toliko duboki da je to zastrašujuće. Neko vreme je pokušavala da pusti šiške ne bi li sakrila zaliske, nosila je klipse, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine su učinile svoje, više ništa ne pomaže. Brena je pala u depresiju i jedno vreme je nosila kapice i kačkete sve dok joj njen frizer nije rekao da su idealno rešenje perike, koje su danas toliko uznapredovale da malo ko može i da primeti da je na glavi veštačka kosa. Iako je ranije nosila perike i nisu joj bile omiljene, Brena je rešila da posluša svog saradnika, pa je naručila dve za probu. Obe je prošetala u Areni i bila je oduševljena komentarima - ispričao je izvor blizak folk zvezdi, a preneo je Alo.rs.

Instagram/printscreen

Lepa Brena

 

Spekuliše se da Brena perike i dan danas nosi, ali kao što možemo videti brzo se adaptirala i navikla na promenu.

- Brena ne skida perike sa glave, pa čak ne ide ni do prodavnice ako na glavu ne stavi neku od desetine koje sada ima. Toliko se izveštila da ih nosi i kada putuje van zemlje i sama ih stavlja, bez pomoći frizera. Prezadovoljna je kada se pogleda u ogledalo. Perike su lagane, pravljene od prirodne kose, sa minimalnim brojem češljića, pa Brena nema osećaj da joj nešto smeta. Iako je poznata kao štedljiva osoba i da sve voli na protekciju i sa popustom, ona za perike nije žalila para. Svesna je da što je kvalitetnija i izgleda prirodnije, a samim tim je i udobnija za glavu, ona je skuplja. Tako nijedna njena perika nije jeftinija od 500 evra - završava izvor blizak divi "Grand produkcije"

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading