ISPLIVALE TAJNE IZ BRAKA SALETA I JOVANE, KOMŠIJE PROGOVORILE: RAZVOD ima veze sa DECOM?!

Autor:

Zabava

05.12.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije estradnog para otkrile šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

ISPLIVALE TAJNE IZ BRAKA SALETA I JOVANE, KOMŠIJE PROGOVORILE: RAZVOD ima veze sa DECOM?!

Foto: youtube.com/printscreen

Kao bomba je odjeknula vest da se Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i Jovana Pajić razvode nakon 10 godina braka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sale i Jovana na venčanju

 

Bračni par je živeo u naselju Vojvode Vlahović u Beogradu sa ćerkama Helenom i Đinom, a pevačica je porodični dom napustila nakon što su odlučili da stave tačnu na svoj brak.

Opšte je poznato da su komšije te koje znaju šta se dešava iza zatvorenih vrata, a sada su njihovi susedi rešili da progovore.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

- Pročitao sam to u novinama, baš nisam očekivao. Uvek kad sam ih viđao bili su nasmejani, sa njihovim ćerkicama i psima. Moram priznati da ih u poslednje vreme nisam sretao, pre nekoliko nedelja sam video Jovanu kada je izašla da šeta pse, ali posle toga ne. Saleta sam tu i tamo viđao ispred obližnje pekare - kaže njihov komšija iz naselja, a prenosi Srbija Danas.

Naime, pojavila se informacija da se Jovana iselila iz stana pre više od mesec dana, ali sada je ispričala njihova komšinica da to nije istina jer je redovno viđala pevačicu u obližnjoj prodavnici.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

- Pre nekih 15-ak dana sam srela Jovanu u prodavnici, nije mi odavala utisak da je loše ili neraspoložena. Međutim, videla sam na portalima da se ona navodno iselila pre više od mesec dana, ja sad ne mogu da tvrdim da li je tu ili nije, ali eto, nedavno sam je videla - kaže komšinica estradnog para.

Ta ista komšinica tvrdi da je načula još pre dva meseca kako se Sale i Jovana razvode, što je samo dokaz da je estradni par uspeo da sačuva ovu informaciju od javnosti.

- Ja sam to čula od jedne prijateljice, ne bih sad da pričam šta i kako, ima veze sa decom. Uglavnom, očigledno to duže traje nego što se zna, a i priznali su da je već pokrenuta brakorazvodna parnica, pa samim tim je jasno da njihov odnos već dugo nije kako treba. Žao mi je, bili su jako lep par, ali oni znaju šta je za njih najbolje - zaključila je komšinica.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

Sale je nedavno otkrio da su posećivali psihoterapeuta u nadi da će im pomoći, ali i jer ga je njegova znatiželja navela na to.

Podsetimo, Sale i Jovana su se upoznali kada je pevačila nastupala sa "Tropiko bendom", ali su ušli u vezu pre 11 godina nakon što je saradnja završena, a igrom slučaja Jovana je tada ušla u rijaliti "Farma". Svadba je održana 28. novembra 2011. godine, a njihovo venčanje pratilo je milione gledalaca jer su stali na ludi kamen pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gaga

05.12.2021 17:09

Mali je seljak, a Jovana je divna.Pitam se sta je uopste videla na njemu.

Odgovori 18 10
Suri

06.12.2021 01:42

@Gaga - E moj Sale istera zenu i decu iz stana pa sad uzivas. Da si nesto vredeo brak bi ti jos trajao.