ONA JE ODLIČNA KAKVA SAM BILA JA: Goca Tržan progovorila o PROBLEMIMA sa NASLEDNICOM, a onda otkrila zbog čega se NAJVIŠE KAJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.12.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan progovorila problemima sa čerkom, a onda otkrila zbog čega se najviše kaje.

ONA JE ODLIČNA KAKVA SAM BILA JA: Goca Tržan progovorila o PROBLEMIMA sa NASLEDNICOM, a onda otkrila zbog čega se NAJVIŠE KAJE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Goca Tržan sinoć je prisustvovala otvaranju gradskog kluba kao i mnogobrojne javne ličnosti.

Ekipa portala Republika.rs ispratila je sinoćnji događaj i razgovarala sa Gocom Tržan.


Na samom početku razgovora Goca nam je otkrila da li je istina da ima problema sa ćerkom kao što se pisalo u medjima.

 

 

- Nene, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona odlična - rekla je Goca, a onda otkrila kakva je ona bila:

- Ja sam bila nemoguća, ja i dan danas mrzim autoritete, ja sam se u tim godinama baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej - rekla je pevačica, a onda otkrila kakva joj je bila ova godina.

Republika

Foto: Republika.rs

Goca Tržan

 

- Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u Crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem.

Goca je odovorila i na pitanje zbog čega se najviše pokajala u ovoj godini.

 
Republika

Foto: Republika.rs

Goca Tržan

 

 

- Ja se izvinim kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino. 

 

Šta je Goca Tržan još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading