ODLUČILA SAM DA GA NAPUSTIM: Jovana Jeremić DEFINITIVNO STAVLJA TAČKU na brak sa Vojislavom Miloševićem!

Autor:

Zabava

03.12.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je da stavlja tačku na brak sa suprugom Vojislavom Miloševićem.

ODLUČILA SAM DA GA NAPUSTIM: Jovana Jeremić DEFINITIVNO STAVLJA TAČKU na brak sa Vojislavom Miloševićem!

Foto: instagram.com

- Da, uskoro. Uskoro se razvodim i ovo je prvo moje priznanje - kazala je Jovana za "Pink".

- Gužva je na golu i neka pobedi onaj koji je najkvalitetniji. Neka to bude moja poruka, najvažnije da sam ja sa svojim suprugom u formalnom braku i bliskoj budućnosti kada se sve okonča, izaći ću u javnost. Nikada svog bivšeg supruga nisam prevarila javno i bila sa drugim. Iz tog braka izlazim časno, a ako se neko ne bori za mene, svaki takav će biti ostavljen. Kad ga ne volim, ja ga napuštam - poručila je voditeljka koja je ostala u dobrim odnosima sa bivšom svekrvom Zoricom Milošević.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić potvrdila da se razvodi

- Ona i ja smo u odličnim odnosima, nema mesta spekulacijama da se nas dve ne slažemo - zaključila je voditeljka.

Podsetimo, 2017. godine Jovana je započela vezu sa političarem Vojislavom Miloševićem. Upoznali su se tako što ju je Vojislav pozvao na večeru sa namerom da se druži sa njegovom majkom koja redovno prati "Parove". Tada im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić

 

U julu iste godine Jovana i Vojislav su se verili. Veridbi je prisustvovalo 50 političarevih zvanica, dok voditeljka nikoga nije pozvala. Mesec dana kasnije je raskinula veridbu, a u medijima se pojavila vest da ju je verenik prevario.

Ubrzo su se pomirili i nastavili su da uživaju u ljubavi. Krajem 2017. godine Jovana je zatrudnela i na svet donela ćerku Leu. Dok su se 2018. godine venčali

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiki

03.12.2021 15:39

Kad zeni od previse dobra postane dosadno ili kad brak predje u monotoniju, ona trazi da se njen pastuv bori za nju kao lav. Malo je muskaraca spremno da se bori za zenu danas kad je zena vise od njih i kad se same nude. Dobar muz danas ili dobra zena, prava su retkost, zato ko ima srece da ih nadje, neka ih cuva kao svoje oci. Prosla su vremena heroja i vitezova, danas vlada ludilo.

Odgovori 22 8
Sivi

03.12.2021 21:25

"..nikada nisam prevarila javno..." a tajno? Ili se to ne računa? I od kada se računa kada razvod još nije gotov?

Odgovori 11 4