POTRESNA SCENA NA POMENU DŽEJU RAMADANOVSKOM: Pevačeva bivša žena, Andrijana i ćerke tešile jedna drugu neme od bola! (FOTO/ VIDEO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je pre godinu dana, a njegovi najbliži okupili su se na Novom groblju gde je održan pomen pevaču, a Džejeva saputnica Andrijana je sve vreme tešila pevačevu ćerku.

POTRESNA SCENA NA POMENU DŽEJU RAMADANOVSKOM: Pevačeva bivša žena, Andrijana i ćerke tešile jedna drugu neme od bola! (FOTO/ VIDEO)

Foto: Republika.rs

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je pre godinu dana, a njegovi najbliži okupili su se na Novom groblju gde je održan pomen pevaču.

Foto: Republika

Adil došao na pomen Džeju

Među prvima su stigli Adil Maksutović, ćerke Marija i Ana Ramadanovski, bivša žena Nada, ali i Andrijana. One su stojale tik jedna do druge, a poznato je da su se međusobno tešile u teškim trenucima kada je pevač preminuo.

Foto: Republika.rs

Džejeva porodica neutešna nakon njegove smrti

Džejeva saputnica i žena s kojom je proveo poslednje trenutka Andrijana Tomanić rekla je da joj pevač nedostaje kao prvog dana kada je otišao, te i da je je neprestano u kontaktu s njegovom porodicom, a na ovoj fotografiji možemo primetiti, da ona i dalje neguje odnose sa njegovom ožalošćenom porodicom. U jednom trenutku, dok je hodža čitao molitvu i dok su svi klečali, Džejova ćerka je i zaplakala, a ni Andrijana, pevačeva bivša supruga, nije mogla da sakrije suze, te ju je sve vreme tešila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading