RASKINUO SA JELENOM, PA SMUVAO BALERINU: Glumac je pre BRAKA sa Tomaševićkom, ljubio NJU, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a malo ko je znao, da se ovaj poznati glumac neko vreme zabavljao sa atraktivnom balerinom.

RASKINUO SA JELENOM, PA SMUVAO BALERINU: Glumac je pre BRAKA sa Tomaševićkom, ljubio NJU, a evo kako ona izgleda! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a glumac i pevačica su u braku čitavu deceniju, međutim malo ko je znao da su u periodu takozvane "pauze", imali i druge partnere, ali o tome javnosti nije bila upućena.

Foto: Nemanja Živković

Ivan Bosiljić se zabavljao sa balerinom

Ivan i Jelena raskinuli, pa se pomirli!

Manje je poznato da su se Jelena i Ivan, pre braka zabavljali godinu dana, raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Ivan Bosiljčić se na kratko vreme zabavljao sa balerinom Lidijom Novaković!?

U periodu dok nije bio sa Jelenom započeo je romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke. Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Mis Srbije, rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu. I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama.

 

 

Inače, Lidijina i Ivanova tajna romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. Ivan i Jelena su se pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo potom obavestili javnost da je na putu prinova, a od tada uživaju u skladnom braku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading