STAVLJAMO TAČKU NA SVE SPEKULACIJE I TRAČEVE! Jovana Jeremić progovorila o RAZVODU! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.12.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se oglasila povodom navoda da se ona i njen suprug Vojislav Milošević razvode.

STAVLJAMO TAČKU NA SVE SPEKULACIJE I TRAČEVE! Jovana Jeremić progovorila o RAZVODU! (FOTO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Nakon što su u javnosti procurile informacije da se voditeljka Jovana Jeremić i njen suprug Vojislav Milošević nakon četiri godine braka razvode, oglasila se i Jovana.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić o razvodu

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee. Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. 

Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
vuuule

03.12.2021 17:02

Ti, Miloševiću da odeš u crkvu i da zapališ sveću Bogorodicu, što te je spasila ovog zla. Dan kada dobiješ papir da slaviš kao drugi rođendan, a sa majkom samo dobar dan i doviđenja sledećih sedam godina. A dotičnoj želim srećno ukuljučenje u pinkjato. Gde basista overi, tu nema više ljudskosti....

Toliko

03.12.2021 20:14

On se spasao, a za nju cemo tek videti sta je ceka, ali ovakvog tunjavka tesko da ce ponovo naci, posle tolikog negativnog eksponiranja!