LEPA BRENA SE ŽESTOKO POKAJALA: Pevačica nezadovoljna i OVOM snajkom, pa se POMIRILA s bivšom devojkom svog sina!?

Autor: Republika

Zabava

02.12.2021

08:11

Lepa Brena shvatila je da i od goreg može gore, pa je odlučila da nakon sukoba sa bivšom devojkom svog sina, ipak pronađe zajednički jezik s njom, jer je shvatila da joj ipak ona odgovara više od sadašnje izabranice svog sina.

LEPA BRENA SE ŽESTOKO POKAJALA: Pevačica nezadovoljna i OVOM snajkom, pa se POMIRILA s bivšom devojkom svog sina!?

prinstcreen

Lepa Brena shvatila je da i od goreg može gore, pa nakon sukoba sa bivšom devojkom svog mlađeg sina Viktora, koji je nakon Sandre Miljaković našao drugu devojku, pevačicu Lenu Čolak, Brena je odlučila da joj ipak ona stara više odgovara pa se s njom pomirila.

e-stock/ Časlav Vukojičić

Lepa Brena se pomirila sa Sandrom Smiljković

Naime, kako se šuška, iako je, navodno, po pisanju nekih medija, Brena bila protiv Sandre jer je starija od Viktora, sada moli Boga da se njih dvoje pomire jer joj se nova snajka, kako se priča, nimalo ne dopada.

youtube.com/Zvezde Granda

Lepa Brena se ne slaže sa Lenom Čolak

 

Čula sam da Brena s vremena na vreme pošalje Sandri poruku, pita je kako je, treba li joj nešto. Zna ona da je Sandra sama u Beogradu i da joj znači ako joj se neko nađe. Sa druge strane, kažu i da je ova nova Viktorova devojka još gora i da je drčna, pa Brena ne može ništa. Što se kaže, udario tuk na luk! E sad, da li Sandra želi da se pomiri sa Viktorom ili ne, ne znam. Znam samo da bi Brena volela da joj Sandra bude snajka. A šta će se dalje dešavati, videćemo. Ipak sve zavisi od Viktora - tvrdi izvor, kako prenosi Svet.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zec

02.12.2021 11:02

A da li su snajke zadovoljne svekrivom? Ne verujem.

OUTIS

02.12.2021 18:33

Pa zna Brena kakve su pevačice (iz svog ličnog iskustva) pa ih zato neće za snajke.