MRKA NIŠTA NIJE PREPUSTIO SLUČAJU: Političar u tajnosti PROMENIO testament, evo šta je OSTAVIO Bekuti!

Autor:

Zabava

01.12.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje u medijima, Mrkonjić kao da je predosetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je kontaktirao advokata, ne bi li promenio testament.

MRKA NIŠTA NIJE PREPUSTIO SLUČAJU: Političar u tajnosti PROMENIO testament, evo šta je OSTAVIO Bekuti!

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/anabekuta1

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je pre nekoliko dana u 79. godini, posle teške bolesti za koju su mnogi verovali da će pobediti, najviše njegova partnerka Ana Bekuta.

Iako su se lekari borili da spasu Mrku do poslednjeg dana, njegovo srce ipak nije moglo da izdrži, te je na nesreću mnogih prijatelja i ožalošćene Bekute preminuo. Kako se saznaje u medijima, Mrkonjić kao da je predosetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je pre tri nedelje zvao advokata da lično dođe kod njega da promeni testament. 

Foto: instagram.com/anabekuta1

Milutin Mrkonjić promenio testament

- Mrka je početkom novembra primljen u bolnicu gde mu je ugrađen pejsmejker i njegov oporavak je fino tekao, niko se nije nadao da će mu naglo pozliti i da će ishod biti ovakav. Ali on kao da je predosetio da više neće izaći iz bolnice. U strogoj tajnosti pozvao je advokata kako bi promenio testament koji je sastavio pre desetak godina kada se zvanično rastao od supruge Dragane, jer su njih dvoje još tada odlučili da se neće razvoditi. Mrka je zamolio doktora da napravi izuzetak i da dozvole njegovom advokatu da ga poseti na pola sata - otkriva izvor iz bolnice, kako prenosi Star.

Foto: prinstcreen/youtube.com

Milutin Mrkonjić umro

- Čak ni Ana nije znala šta se dešava. Advokat je došao i Mrka je sastavio drugi testament. Stan u kom su živeli on i Ana poslednjih pet godina, u Krunskoj ulici na Vračaru, ostavio je Ani pošto su zajedno uložili novac u njega i opremili ga luksuznim stvarima. Drugi stan u kojem je živeo sa ženom Dašom dok su bili zajedno i koji je takođe na Vračaru, ostavio je njoj. Oni nisu mogli da imaju dece, pa je bilo logično da sve što ima naslede Ana i Daša. Iako se njih dve lepo slažu, Milutin nije hteo ništa da prepusti slučaju, pa je ovim postupkom obezbedio obe žene. Tek kada su ga stavili na respirator, Bekuta je saznala da je Mrka menjao testament i bilo joj je mnogo teško. Tada je u stvari shvatila da je predosetio kraj - završava izvor izlaganje za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vlada

02.12.2021 09:08

Nikada nisam čuo da se švalerki ostavlja nasledstvo.