RONALDO OPTUŽUJE MESIJA ZA KRAĐU "ZLATNE LOPTE"! Portugalac se oglasio i podigao BURU u fudbalskom svetu

Autor:

Sport

01.12.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po sedmi put u karijeri Lionel Mesi dobio je nagradu "Zlatna lopta" za najboljeg fudbalera godine. Ovom nagradom je stavljena i tačka na rivalstvo između Argentinca i Kristijana Ronalda koji je ostao na pet ovakvih trofeja, i kada se u obzir uzmu godine, neće moći da ga ga prestigne do kraja karijere. To je izgleda mnogo pogodilo Portugalca koji nije izdržao a da ne prokomentariše ovaj događaj.

RONALDO OPTUŽUJE MESIJA ZA KRAĐU "ZLATNE LOPTE"! Portugalac se oglasio i podigao BURU u fudbalskom svetu

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

Naime, na jednoj od njegovih navijačkih strana koje i sam Ronaldo prati, pojavio se komentar u kome se osvajanje sedme "Zlatne lopte" od strane Mesija smatra za sramotu.

- Sramota, baš prljavo. Svako pametan zna šta se dešava i ko zaslužuje nagradu. Ovo primanje nagrada bez da je zaslužiš i lažna sreća, bez časti, svi su videli. Bez obzira na ove nameštene nagrade, Ronaldo je najbolji igrač u istoriji i tako će ostati - napisao je administrator ove stranice.

Ovaj post, komentarisao je i sam Ronaldo, uz komentar "Činjenice", što je direktno osporavanje izbora u kome je on bio tek šest i imao oko 460 gladova manje od Mesija.

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi

Kada smo već kod činjenica, treba naglasiti i da je Ronaldo u kalendarskoj godini postigao 43 gola za Juventus i Mančester junajted, mrežu u Ligi šampiona tresao je šest puta u pet mečeva, svi mečevi su bili odlučujući.

- Da li su pet igrača od njega bili bolji ove sezone? Nemoguće? Čovek sa kojim je mogao da se bori za nagradu je Levandovski koji ima sjajne brojeve, ali je u reprezentaciji Ronaldo bio mnogo bolji.

Nastavili su paljbu fanovi portugalske zvezde:

- I na kraju lopta ide Mesiju koji je osvojio kup Španije, nije dao gol Realu od kada je Ronaldo otišao iz Španije, odigrao loše sve ključne utakmice i osvojio prvenstvo Južne Amerike koje se igra praktično svake godine u poslednje vreme. Za Ronalda i Mesija su kriterijumi različiti - piše na ovoj strani.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Podsetimo se, trijumf Mesija osporili su i Klop, Toni Kros, Kasiljas, dok je Ronaldo nazvao lažovom šefa čitavog glasanja Paskala Ferea koji je izjavio da je Ronaldo ljut jer mu je ambicija da osvoji više priznanja od Mesija.

- On je lagao i da nisam na svečanosti zbog karantina koji nije obavezan - istakao je Ronaldo na društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Paja

01.12.2021 15:07

SaDA se vidi koliko je to VELIKI IGRAC!!! Preplakao je zadnjih dest dana kao placi p....