FRANCUZ "OTKUCAO" RONALDA: Još OVO i Portugalac završava karijeru! Mesi, čuvaj se

Autor:

Sport

28.11.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret dodeli prestižne nagrade za najboljeg fudbalera sveta "Zlatna lopta", isplivala je dugo čuvana tajna legendarnog Portugalca, i definitivno redovnog kandidata za ovu nagradu, Kristijana Ronalda.

FRANCUZ "OTKUCAO" RONALDA: Još OVO i Portugalac završava karijeru! Mesi, čuvaj se

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Glavni urednika uglednog "Frans fudbala", Paskal Fere, umesto odgovora kome će ove godine otići u ruke ova nagrada, otkrio je Ronaldovu strogo čuvanu tajnu. 

- Ronaldova jedina ambicija je da završi karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Mesija. Znam to jer mi je lično rekao - izjavio je Fere. 

Foto: Tanjug/AP

 

Urednik pomenutog lista je u nastavku govorio o ovogodišnjoj dodeli, ali nije otrkio njenog dobitnika.

- Ovo je šesta godina kako sam glavni u pripremi ceremonije dodele. Još nisam napravio grešku. Ne želim da lažem (ljude koji ga pitaju ko će biti pobednik, prim. aut). Kažem im da ne mogu da podelim ime pobednika, jer ni oni sami ne znaju i ne bi bilo u redu da neko drugi sazna pre samog fudbalera - rekao je Fere.

Podsetimo se, Argentinac Lionel Mese je u dosadašnjoj karijeri osvojio 6 "Zlatnih lopti" dok je Ronaldo vlasnik 4 ovakva priznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading