ACA LUKAS PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI!? Folker otkrio sve detalje, pa onda SPOMENUO Karleušu i OVO joj poručio!

Autor:

Zabava

30.11.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neki izvesni period se spekuliše o ljubavnom životu Ace Lukasa,, a pevač je sada odlučio da progovori šta je tu zapravo istina, a dotakao se i brojnih drugih tema.

ACA LUKAS PROGOVORIO O NOVOJ DEVOJCI!? Folker otkrio sve detalje, pa onda SPOMENUO Karleušu i OVO joj poručio!

Foto: Printscreen/kurir.tv

Već neki izvesni period se spekuliše o ljubavnom životu Ace Lukasa, a od nedavno su čak, krenule i tvrdnje da popularni folker uživa u ljubavi duplo mlađe koleginice, međutim pevač tvrdi suprotno. Aca Lukas je otkrio da će u Novu godinu najverovatnije ući emotivno neispunjen.

- Prošlo je godinu dana od smrti Džeja i stalno ga se sećam. Smatrao sam da je to za mene jedna lepa stvar, ali ne treba o tome mnogo da se priča i da se potencira da neko ne kaže da tražim hit na jednoj takvoj stvari. Ovo sam zaista posvetio samo njemu.

Popularni folker spremio je pesmu i za Evroviziju, a pojednici osporavaju njegovu želju da nastupa na ovom prestižnom takmičenju.

Foto: Printscreen/kurir.tv

Aca Lukas progovorio o Karleuši

- To je isto kao kada bi neko Mesiju rekao da ne zna da igra fudbal. Ako se neko dokazao i pokazao onda sam to ja. Malo zvuči smešno to osporavanje. Suludo je. To je isto kao kada za Jelenu Karleušu kažu da ne zna da peva, a ona je zvezda sa dugom karijerom. Nismo se skoro čuli - otkrio i je folker.

On se osvrnuo i na učešće Svetlane Cece Ražnatović u novom serijalu emisije Zvezde Granda:

- Nijednu emisiju Granda nisam gledao, zna se zašto nisam tamo. Ona je velika zvezda i sigurno će biti dobro - tvrdi Aca za Kurir.

Aca Lukas tvrdi da je i dalje snigl, a kako kaže svi su izgledi da će tako ostati do kraja ove godine.

- Šta je sa tim devojkama, ja kao da sam Alen Delon, ko go nešto hoće, on se uhvati za mene. Ja to kažem što je babi milo, to joj se i snilo. Kako je Nova godina blizu, sve su šanse da ću sam ući u nju - kaže Aca Lukas, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading