UŽIVAM DOK SE ALKOHOLIŠEM: Aleksandra Prijović tvrdi da se najbolje opušta uz muziku i piće!

Autor:

Zabava

02.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović (26) kaže da i pored brojnih obaveza, koje ima zbog brige o sinu Aleksandru, stiže da uživa u noćnom provodu, pa se najbolje opušta kada popije malo više.

UŽIVAM DOK SE ALKOHOLIŠEM: Aleksandra Prijović tvrdi da se najbolje opušta uz muziku i piće!

Foto: ST/Petar Divac

Prija tvrdi da voli izlaske, te i da se često u kafani provodi s ćerkom Cece Ražnatović Anastasijom Ražnatović, od koje uvek može da popije više. Folkerka za Srpski telegraf kaže da ima sreće što joj sin odrasta u velikoj familiji, pa ima pomoć sa svih strana i nije non-stop vezana za kuću.

- Inače volim da se opustim uz piće, ali se nikada nisam napila toliko da se ne sećam ničega ili da ne znam šta radim. Volim da se opustim u kafani, redovno izlazim sa Anastasijom jer se lepo družimo. Jednako možemo da popijemo, ali većinom ja prednjačim kad je alkohol u pitanju. Mogu da popijem i mnogo više od nje. Prija mi ponekad da se napijem, ali ne treba preterivati. Prvi put sam se napila od piva, nisam znala gde sam, ali ne volim da pričam o tome na sva usta. Ipak se to više ne dešava - kaže pevačica i objašnjava da alkohol ne pije da bi se opustila jer je po prirodi staložena:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

 

- Ljudi se zbune kad me vide da besnim jer sam generalno mirna osoba. Brzo planem, ali se brzo i smirim. Filipa izvređam kad me požuruje ako negde treba da krenemo, tad gubim živce. On me pusti tada da se sama svađam sa sobom, to mnogo smešno izgleda. Nemoguće je svađati se s njim. Sin Aleksandar je tvrdoglav na mene i to ne može da se promeni iako bih volela.

Prijovićka je potom stavila tačku i na spekulacije da je Lepa Brena prekinula kontakt sa sinom Stefanom Živojinovićem nakon što se odselio iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

 

 

- Stefan više ne peva, retko se čujemo, ali, koliko znam, dobro je. Filip ga viđa često, s njim nemam kontakt jer se preselio s Bežanije. Priče kruže da nije u dobrim odnosima s majkom, ali, koliko znam, on se s Brenom čuje. Filip i on su braća, nemoguće je da se to prekine - tvrdi Prija i dodaje:

- Kad ste javna ličnost, sve o vašem životu je ljudima servirano kao na tacni. Nije uvek lako kada ste poznata ličnost, tada kao da nemate prava na greške, a svi grešimo. Svi smo ljudi. Zato pazim na svaki svoj korak i trudim se da što manje pričam o privatnom životu.

Foto: ST/P.Divac

 

 

Ne jedem Breninu hranu jer ništa ne sprema

 

Aleksandra je otkrila da njena svekrva Lepa Brena retko boravi u kuhinji, pa je njen svekar Boba Živojinović glavni kuvar u kući.

- Ne jedem ništa što ona kuva jer je Boba taj koji sve sprema. On je pravi gurman, nije mu teško da sprema hranu za sve nas. Brena, s druge strane, ne provodi mnogo vremena u kuhinji. Ona ima svoje obaveze. I ona je gurman, tako da verujem da bi spremala svoje specijalitete samo kada bi joj obaveze dozvolile - tvrdi folkerka.

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Popović bi me izbacio iz žirija jer sam svađalica

 

Prija kaže da se nikako ne bi snašla u žiriju "Zvezda Granda" jer bi se redovno svađala s kolegama ukoliko dođe do sukoba mišljenja.

- Ne bih žižirala u "Zvezdama Granda" jer ne vidim sebe u tome. Kad bih se s nekim posvađala izbacili bi me iz žirija. To bi bio haos, Popović bi rekao da odmah odem. Zato je bolje ovako. Ne stižem da pratim takmičenje. Čula sam da je uvek dinamično i da se uvek nešto zanimljivo dešava. Ceca se super snašla. Ona je žena od iskustva, tako da verujem da svoj posao radi najbolje moguće - kaže pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

02.12.2021 08:52

Alkoholičarka uživa u alkoholu. Bljak!

Zec

02.12.2021 10:04

Sve pijandure uživaju u alkoholu.